Tegnap ovit kezdő kisgyermekek anyukái! Milyen volt az első nap az oviban?
De jó!
Az én fiam is tegnap kezdett. Ő ott maradt egész napra egyedül, nem volt vele semmi gond, ma reggel is örömmel indultunk.
A de jó az első válaszolónak szólt!
Remélem gyorsan meggyógyul a kisfiad, és Ő is örömmel kezdi az ovit.
Mi már hétfőtől elkezdtük a beszoktatást. 3 és fél éves a fiam. Minden nap otthagytam egy fél-fél órára - azzal nyugtattam meg, hogy kimegyek grissiniért a boltba, azt nagyon szereti - és tegnap már eljöttem reggel. Nem sírt, elfogadta, és semmi gond sem volt vele. Ebéd után mentem érte, vidáman mesélt arról, hogy milyen volt egyedül. :)
Ma már nyüszögött egy kicsit, amikor indultam haza, de kettőnk közül szerintem én álltam közelebb a síráshoz... :) Most számolom a perceket, hogy mikor mehetek érte.
Sajnos a mi barátaink is betegek lettek, ezért egy héttel később kezdenek, pedig nem erre készültünk. Jövő héten már biztos, hogy sokkal vidámabb lesz minden, mert a kis barátai, akikkel együtt bicikliznek itthon is, mind egy csoportba kerültek velünk. :)
Nálunk csütörtökön ünnep volt, így csak hétfőn kezdünk.
nagyon félek tőle, hogy fogja viselni. De ő nem idegeskedik, csak várja, számolja a napokat. mikor említem neki, hogy nem kell majd sírni vagy hasonló értetlenül néz rám, hogy ő ott szeretni fog mindenkit:)
Én parázom túl? Talán engem jobban megvisel mint őt?
Jó olvasni, hogy az apróságok ilyen jól beilleszkedtek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!