Nyári babák anyukái? Július elején születik első babánk és nem tudom, hogy mit kellene tartalmaznia a kezdő babakelengyének?
Szia,
vegyél 2-3 db 56-os rövid ujjú bodyt, 5-6 db 62-es bodyt. Pár db rugit is, mondjuk 1-2 56-ost, 3-4 62-est. Esetleg 1-2 vékonyka zoknicska a bodyhoz.
Én más ruhát tuti nem vennék nyárra. Kardigán, pulcsi, vastag rugi teljesen felesleges. De ha mégis beütne a minusz július közepén, még mindig elugorhat a férjed/anyukád/barátnőd... melegebb ruciért.
Legyen egy kis bébiplédecske, jó sok textilpelenka...
Most csak a ruhákra voltál kíváncsi, vagy egyéb kelengyére is?
Remélem tudtam segíteni.
első vagyok, nagyon sok babakelengye van a neten, válogass onnan :)
pl: [link]
Innen ki tudod válogatni, mi az ami nem kell, pl a téli cuccokat.
A mi kezdőnk: két rugi, ujjatlan, 2rugi ujjas, vékony. Bodyk(nem tudom mennyi volt, sok), 1-2hosszúujjú, napozók, abban imádott lenni. tetra pelus, nyálnak, takarónak párnának, alvó ronygyinak, kifogó/törcsi, plédecske vagy hálózsák(vékony textil)
Méretek, nálunk most lett eltéve az egyik 56os rugi(7hónapos a fiam) az a legjobb ha úgy vásárolsz, hogy egy hétre a ruha, minden nap tiszta ruhácska, és plusz 3 db mindenből a balesetekre.
nekünk is június elején születik a Babánk.
mi azért beszerzünk pár kicsi sapit is, persze csak azt a nagyon kis vékonyat!
boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!