Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányom nagyon korán, 8...

A lányom nagyon korán, 8 évesen menstruálni kezdett. Aggódjak?

Figyelt kérdés

nov. 15. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Mellé a többi érési jel is meg van? Cicije nő, szőrösödik... Azért ezek minden esetben megelőzik az első menstruációt. Ha ezek nincsenek meg, csak derült égből villámcsapás vérzik, akkor én legalább a gyerekorvossal beszélnék.
nov. 15. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Általánosságban elmondható, hogy 10-11 évesen jön meg az első menstruáció, de egyre gyakrabban előfordul 9 sőt 8 éves gyerekeknél is. Elméletileg 8 év fölött már normálisnak tekinthető, általában nincs mögötte semmi kóros, de megnyugtatásképpen fel lehet keresni gyermeknőgyógyászt.
nov. 15. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Én biztos elmennék vele orvoshoz, mert ez nagyon korai.
nov. 15. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Én 30éves vagyok és nekem 11évesen már megvolt. Vol osztálytársamnak 9évesen jött meg. Szóval előfordulhat igen.
nov. 15. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

7.5 évesen növekvő cicivel gyermeknőgyógyászhoz kellett vinni a lányom. (Csak rápillantott). Minden rendben volt szerencsére.

Menstruációval biztos, hogy elvinném!

nov. 15. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
43 éves vagyok és anno volt osztálytársam aki már 9-10 évesn menstruált , ez már régen sem volt másképp most meg pláne előrébb vannak.
nov. 16. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
A mai lányok gyorsabban érnek ezt el kell fogadni. Teljesen más az életszinvonal mint régebb.. Az én lányomnak is 8 évesen jött meg elōszōr, most 16 éves.. semmi problémája nem volt ebből kifolyolag. Ilyenkor fontos hogy leülj vele és elmagyarázd hogy mi miért történik és akkor nem fog megijedni és kellemetlenül érezni magát. Nem értem azokat a szūlōknek akik túl prüdek elmagyarázni hogy mi hogy van, és szegényke szenved emiatt, mert fogalma sincs hogy mi történik vele
nov. 16. 06:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem 9 évesen jött meg. Egy hónap múlva lettem volna 10 éves. Másodikos voltam. Az a baj hogy itt vagyok 35 éves és nem múlik el. Kéne már jöjjön a menopauza.
dec. 4. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
8 év alatt kóros csak. De nagyon sajnálom a kislányodat. Elviheted gyermeknőgyógyászhoz,nem fogja a vizsgálóágyra fektetni,nyugi.
dec. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!