Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon meg vagyok ijedve......

Nagyon meg vagyok ijedve... Miért kel fel sirva, félve,majd hisztizve, este el alvás után 2 órával a kisfiam? (éves)

Figyelt kérdés

4 napja volt egy hatalmas nagy hiszti rohama, mert nem engedtem meg neki valamit

Soha nem hisztizett még így, és azóta minden este fel kel, el alvas utan 1x,nagyon nagyon sír, mintha félne is, olyan mintha "zavart" lenne.

Aztán nehezen megnyugszik és 2 perx alatt vissza is alszik.

Reggelig alszik mar nyugidtan.

A hiszti miatt lenne? Hogy annyira fel zaklatta magát??

Vagy esetleg valami komoly baja lenne?.nagyon nagyon félek hogy valami baja lett.

tegnap 22:07
 1/5 A kérdező kommentje:
3.5 éves
tegnap 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

3,5 éves, akkor gondolom tud beszélni, kérdezd meg tőle mi a baj...

Amúgy valószínűleg rosszat álmodik.

tegnap 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Ilyenkor nem válaszol semmire hiaba kérdezem.

Csak sír, és olyan fura, rémült.

Viszont tegnap napközbe mondta hogy olyat álmodott hogy leszakdt egy híd,és le esett a traktor róla

Gondolom ez rossz volt neki

De ennyire megviseli? Hogy több napon keresztül is felebred?

tegnap 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg pavor?

[link]

tegnap 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Pavorra tippelek én is. Nézz utána, tartsd be a tippeket és reménykedj, hogy nem lesznek rendszeresek ezek a "rohamok"

Vannak akik évekig szívnak a pavorral.

tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!