Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagycsoportos gyerekem nagyon...

Nagycsoportos gyerekem nagyon sokat beteg. Azt hittem csak a kiscsoport lesz ilyen, max a középső, de most is ott tartunk, hogy 1,nagyon max 2 hetet tud oviba járni, és lebetegszik. Akiknél hasonló volt,iskolában jobb lett a helyzet?

Figyelt kérdés
nov. 22. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, első osztályban már jobb volt

Egész év alatt háromszor hianyzott pár napot.

nov. 22. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én adnék neki immunerősítőt vagy kérnék a gyerekorvostól beutalót kivizsgálásra, hogy mitől beteg ennyiszer. Jobb utánamenni és megnyugodni, hogy nincs semmi baj, minthogy esetleg valami kezeletlenül maradjon
nov. 22. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik fiam ugyanez volt - őszi/téli időszakban még azért beteg 3-4x / év, de amúgy sokkal jobb. Most negyedikes.
nov. 22. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Másodikban lett jobb
nov. 22. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyénenként változó. Az első gyerekem a mai napig gyakran lebetegszik, pedig már 19 éves. A középső csak alkalmanként (11), illetve a legkisebb most bölcsis, de ő szinte semmit se kap el. Eddig talán 1-2 napot, ha volt beteg. Sokat számít, hogy milyen a gyerek immunrendszere.
nov. 22. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Másodikos koráig ilyen volt afiam.. a létező összes betegséget elkalta vele együtt mi is
nov. 22. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is a kisebbik lányom ugyanez.

Nem értem, hogy tőle fiatalabb csoporttársa meg simán jár hónapokat egyhuzamba.

Szóval így elég nehéz, mert azért fel készítők vannak már, foglalkozások, amin jó lenne ha ott lenne minél többet.

nov. 23. 06:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagylanyomnak meg az elso osztaly is igy ment. A 2.osztaly lett jobb. Amugy van ilyen h immunhianyos allapot, vervetel kikutatja ,kolleganom lanyanak volt ilyen gyereke. De nem kezeleik, semmit nem tudsz vele kezdeni. Max jobban figyelsz ra, a szovodmenyek miatt (tudogyull.) Es kiveszed ha indul a jarvany kozossegben. De ennyi. :/
nov. 23. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!