Van itt olyan, akinek nem járt kiscsoportba a gyerkőce? Mert nem kötelező csak a nagycsoport (. ) Ilyen esetben vajon kap vmilyen juttatást az Anya vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 16:13
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nem kap semmit,és már van egy új törvénymódosítás is,miszerint kell oviba vinni a Piciket.Pedig én sem akartam,azért tudom.
4/5 anonim válasza:
Nem kapsz semmit, hisz a gyerek 3. születésnapjáig jár csupán a GYes. Az enyém nem járt kiscsoportba, mert itthon voltam a kisebbel. Bár óvónő vagyok, úgy gondoltam, nem marad le semmiről, ha nem megy rögtön 3 évesen óvodába. Nem bántam meg :))
5/5 anonim válasza:
Az óvoda csupán az iskolakezdés előtti évben kötelező. Akkor lehet kötelezővé tenni, ha a gyerek annyira rossz szociális és kulturális körülmények között van, hogy az óvoda az egyetlen hely, ahol megfelelő módon fejlődhet... másképp nem ... Egy óvónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!