Ovodai fizetős foglalkozások? Néptáncra jár a kiscsoportos lánykám, és ma 3 percet késtünk, az óvónénije nem engedte be, miközben nagycsoportosak jóval később is csatlakoztoak. Ne legyek felháborodva?!
Nos, elég sok helyen van olyan, hogy késes eseten nem lehet resztvenni a foglalkozáson.
Ha a nagycsoportosok később is be,ehetnek, az azert is lehet, mert nekik később kezdődik a foglalkozás.
Lehetsz felháborodva, de sok értelme nincs. Az óvónővel kellene beszélni.
Én igenis megkérdezném, hogy ez akkor most hogy is van.
Te fizetsz valamiért, aztán nem engednek be????!!!
Ha senkit sem, akkor még hagyján, bár az sem fer, ha ki van fizetve, de hogy mást igen, téged meg nem, az tényleg felháborító.
"Nagyon mérges vagyok, mert a gyerek nagyon elszontyolodott és szerintem az is volt a cél. Mi általába 9 környékeén visszük, gyakran utána. Mondtuk az óvónőnek hogy mindketten 10-től, vagy 11-től dolgozunk (de este későig fent vagyunk mert mindketten tanulunk is, reggel is korán kelünk pont ezért) viszont ha a gyerek édesen alszik nincs szívem kirángatni az ágyból. Ő egy jó alvó. Délután is képes 2-3 órákat aludni. Az óvónő azzal érvel, hogy "mert az iskolában is..."DE ADDIG MÉG 3 ÉV VAN!"
Ez mennyiben kapcsolódik a kérdéshez???
A nagycsoportosoknak meg még annyi sincs, akkor őket miért engedték be?
Én ezt azért feltétlenül megkérdezném.
Szerintem szemét dolog amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!