Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovodai fizetős foglalkozások?...

Ovodai fizetős foglalkozások? Néptáncra jár a kiscsoportos lánykám, és ma 3 percet késtünk, az óvónénije nem engedte be, miközben nagycsoportosak jóval később is csatlakoztoak. Ne legyek felháborodva?!

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 09:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Itt egy csoportban tartják. Eddig 10-től voltak,most 2 hete 9-től.
2013. dec. 11. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Hat baxus akkor mentek időben. Ennyi.
2013. dec. 11. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Szia,

Valószínű én is megkapom a lepontozást, de csak félig értek veled egyet. Nyilván ha lekésitek a buszt, vagy dugó, baleset volt akkor igenis kötelessége beengedni, hisz önhibátokon kívül késtetek, de csak azért mert édesdeden alszik a gyerek, nem ébresztem fel, ezzel 20 másik gyerek aki szintén odajár lesz megzavarva a foglalkozásban, mert az enyém édesen aludt. Igen már 3-4 évesen meg kell azt tanulni, ha valahova oda kell érni időben, akkor időben elindulunk. Valóban nagyon rossz, hogy többet vannak oviban, mint ébren velünk otthon, de akkor is kell egy rendszer. Ha meg úgy érzed, hogy negatívan kivételezik veled az ovónő, beszélj vele, ha nem érzel változást akkor a vezetővel, de az éremnek azért két oldala van.

2013. dec. 11. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

én megmondom őszintén azt se értem hogy mehet bele az óvoda, hogy a napi rutin kellős közepén egy fizetős foglalkozást tart, ezzel kiszakítva a csoportokból gyerekeket. nagy csoportban még belefér, de kiscsoportban egyáltalán nem lehetne erre lehetőséget adni.

9-10-ig van bent az összes gyerek. általában a reggeli és a 10órai között vannak a foglalkozások, tehát a lányod eleve kimarad ebből, de kiscsoportban még sokat számítana az, hogy egyáltalán összekovácsolódjon a társaság.

megint más ha uzsonna után van egy foglalkozás... olyankor nincs nálatok semmi amire lecserélnétek a délelőttit?

2013. dec. 11. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem üldözési mániád van, ha azt hiszed, hogy 50 gyerek néptáncát azért hozták előre 1 órával, hogy veletek kitoljanak. Nyilván a tanárnőnek, a többi gyereknek, óvónőknek a foglalkozások miatt jobb, ha korábban kezdődik. Attól, hogy ti átlagtól eltérő időpontban keltek reggel, nem várhatod, hogy a fél ovi hozzátok igazodjon. Persze ettől még beengedhette volna, de talán megunták, hogy azt hiszitek, hogy rátok nem vonatkoznak a szabályok, csak mert 11-re jártok dolgozni. Az ovinak is van házirendje, ha tetszik, ha nem. Ráadásul nagycsoportban már a sulira készülnek délelőttönként, és nem volt jó, hogy keresztbevágta a napot a néptánc. Ezért tehették korábbra.
2013. dec. 11. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Kicsit ùgy êrzem, körülötted kell a vilàgnak forogni....

Az ên lànyom mèg bölcsis de tudja, hogy hètköznap jő alvàs ide vagy oda ha menni kell, felkelünk.A szabàlyok mindenkire vonatkoznak. vigyàzz mire tanìtod a lànyodat.Egyèbkènt a lànyod nincs többet oviban mint a többi gyerek hiszen aki mondjuk 4ig dolgozik az 8-ra viszi àltalàban vagy rosszul értettem...

2013. dec. 12. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!