Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam elcsente a só szórót...

A fiam elcsente a só szórót az asztalról és evett belőle... Nemtudom mennyit,de nem hiszem hogy sokat...mert hamar észre vettem. 12 kg. Másfél éves. Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
nov. 9. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Már bocs, de ki tudna magában annyi sot enni, hogy az halálos legyen, 10es?😅🤣 Akar gyerek, akar felnőtt..
nov. 10. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a 11 hónapos lányom elmart egy 3 az 1-ben kávét, és csak akkor vettük észre, amikor már kirágta... halálra aggódtam magam, hogy koffeint evett, az még ráadásul édes is volt, de végül nem pörgött különösebben :) Szerintem a só nem olyan jó ízű hogy sokat tudjon, itasd ahogy a többiek is mondták.
nov. 10. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10. na ne hülyéskedj már.
nov. 10. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A konyhasó ld50 dózisa 3 g/ testtömeg kg, tehát egy 12 kg-os gyerekre 36 g, kb. egy evőkanál. Szerintem valószínűtlen hogy ennek a töredékét megette volna önként, pláne ha nem hányt utána.
nov. 10. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Az enyem a sólámpát nyaldosta, nyugi nem lesz baja.
nov. 12. 03:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!