Hogyan fogja meg a gyerek a WC papírt, amikor tanulja a fenéktörlést? Négy ujj hátul, hüvelyk ujjal rögzítve, vagy csomóra gyűrve? Vagy egyéb?
Figyelt kérdés
Most tűnt fel, hogy apa másképp tanítja a fenéktörlést. Nem értek vele egyet. Én 4 ujj a papír mögött, elöl hüvelyk ujjal rögzítve húzom elölről hátra. Ha érdemes, egyszer még ketté hajtom a papírt. Apa papírt összehajt ugyanúgy. Hátul középen 3 ujjal összecsíp és dörzsöl, radíroz. Nem értem, kipróbáltam, nem megy. És mindketten csodálkozunk egymás módszerén. Mit tanuljon a gyerek egy életre?tegnap 18:50
1/7 anonim válasza:
Senki,de senki nem tanít wc papír fogást. Nem is tudom, hogy jutott ez eszedbe.
Mindenki úgy fogja meg,ahogy kényelmes.
Sőt! Fele népesség ülve törli,fele állva. Ebbe se szabad beleszólni.
3/7 anonim válasza:
😅 3 gyerekem van, de soha eszembe se jutott hogy ezt külön tanítsam
Pedig viszonylag hamar lettek szobatiszták, és egy fél év múlva már a törlést is maguknak végezték.
Így belegondolva én a fent említett módszerek egyikét sem alkalmazom. Teljesen máshogy törlöm ki.
4/7 anonim válasza:
Én ott megakadtam hogy kitörlöd, összehajtod és újra törölsz a 💩os papírral
6/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy fogja meg, tökmindegy, de mit dörzsölget ezen férjed? Mármint az ott maradt cuccot eü okból elölről hátrafele letörli a wc papírral az emberrel. Ha fel-le-jobbra-balra kenegetem, akkor csak maszatolom a szrt jobbra balra, de nem törlöm le.
7/7 anonim válasza:
Én is tanítom a fogást a te metodikád szerint. Szerintem így logikus, és ahogy magától próbálta, az maszatolás volt, nem törlés. 5 éves lesz nálunk a delikvens, magától még nem megy, de egyre ügyesebb.
Ui. Én is összehajtom ha még lehet. Nem vagyok a pazarlás híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!