Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan fogja meg a gyerek a...

Hogyan fogja meg a gyerek a WC papírt, amikor tanulja a fenéktörlést? Négy ujj hátul, hüvelyk ujjal rögzítve, vagy csomóra gyűrve? Vagy egyéb?

Figyelt kérdés
Most tűnt fel, hogy apa másképp tanítja a fenéktörlést. Nem értek vele egyet. Én 4 ujj a papír mögött, elöl hüvelyk ujjal rögzítve húzom elölről hátra. Ha érdemes, egyszer még ketté hajtom a papírt. Apa papírt összehajt ugyanúgy. Hátul középen 3 ujjal összecsíp és dörzsöl, radíroz. Nem értem, kipróbáltam, nem megy. És mindketten csodálkozunk egymás módszerén. Mit tanuljon a gyerek egy életre?

jan. 7. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Senki,de senki nem tanít wc papír fogást. Nem is tudom, hogy jutott ez eszedbe.

Mindenki úgy fogja meg,ahogy kényelmes.

Sőt! Fele népesség ülve törli,fele állva. Ebbe se szabad beleszólni.

jan. 7. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit akar, ami neki kényelmes.
jan. 7. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

😅 3 gyerekem van, de soha eszembe se jutott hogy ezt külön tanítsam

Pedig viszonylag hamar lettek szobatiszták, és egy fél év múlva már a törlést is maguknak végezték.

Így belegondolva én a fent említett módszerek egyikét sem alkalmazom. Teljesen máshogy törlöm ki.

jan. 7. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Én ott megakadtam hogy kitörlöd, összehajtod és újra törölsz a 💩os papírral
jan. 7. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, ezen még sose gondolkoztam.
jan. 8. 02:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy fogja meg, tökmindegy, de mit dörzsölget ezen férjed? Mármint az ott maradt cuccot eü okból elölről hátrafele letörli a wc papírral az emberrel. Ha fel-le-jobbra-balra kenegetem, akkor csak maszatolom a szrt jobbra balra, de nem törlöm le.
jan. 8. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Én is tanítom a fogást a te metodikád szerint. Szerintem így logikus, és ahogy magától próbálta, az maszatolás volt, nem törlés. 5 éves lesz nálunk a delikvens, magától még nem megy, de egyre ügyesebb.

Ui. Én is összehajtom ha még lehet. Nem vagyok a pazarlás híve.

jan. 8. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Papír..?

Három tengeri kagyló. 🤔

febr. 9. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!