Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam elcsente a só szórót...

A fiam elcsente a só szórót az asztalról és evett belőle... Nemtudom mennyit,de nem hiszem hogy sokat...mert hamar észre vettem. 12 kg. Másfél éves. Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
nov. 9. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
nov. 9. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Itasd vízzel teával limonádéval egyen almát befőttet .
nov. 9. 17:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit biztos nem, hogy árthatna, mert magában nem finom. Egy másfél éves meg csak kicsi, nem hülye. (Tudom, vegyszert is isznak/esznek, pedig az se finom, de az sokkal kisebb mennyiségben ártalmas, mint a só.)
nov. 9. 17:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Énis ebben bízok utolsó hogy nem ízlett neki...de körbe nyalta a tetejét és szórt is a szájába
nov. 9. 17:42
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem gondolom.

Én is le leszek pontozva, de én is sok vizet itatnék vele.

nov. 9. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több vizet adnék neki.
nov. 9. 17:55
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
A mi családunkban több gyerek is bejátszotta ezt, volt aki csak sokat ivott rá, volt aki simán kihányta. Szóval ha túl sokat evett belőle, valószínűleg hányni fog de ennyi.
nov. 9. 18:11
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Ez csak só. A legalapabb fűszer. Semmi baja nem lesz tőle. Tudom, hogy a gyerekeknek sokkal kevésbé fűszeres ételt szokás adni, de mi ugyanazt adjuk neki egy ideje, amit mi is eszünk (1 éves múlt pár héttel), és ugyanolyan fuszeresen. Jól van. Gyakran is itatom, ennyi.
nov. 9. 20:29
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Egészségére. Adj neki inni rá és kész. Baja nem lesz tőle főleg hogy nem rendszeresen jut hozzá nagy mennyiséghez. És most sem ehetett sokat.
nov. 9. 22:09
 10/15 anonim ***** válasza:
23%

Azért nagyon hamar megeheti a halálos mennyiséget...Nem véletlenül halálos a tengervíz is.

Tedd elérhetetlen helyre!!

nov. 10. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!