Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez milyen viselkedés szerintet...

Ez milyen viselkedés szerintetek ?

Figyelt kérdés
Egy roma anyuka mondta dühében a busz megálloban a buszra várva a 3 éves neveletlen fiának hogy a karodat kéne ki törni legalább.
okt. 29. 12:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát szépen tud beszélni a lányával főleg hogy 12 éves siralmas
okt. 29. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Hidd el, azok verik legjobban, akik nagyon adnak a külsőségre, látszatra. Ott otthon terror van, ezek meg "csak" indulatosak. Ott kell legjobban nézni, ahol a gyerek nem mer megszólalni, nem mer rád nézni, és sűrűn kér elnézést. Ott veszélyes otthon. Ilyen romáéknál néha odacsapnak, de a gyerekek kevésbé sérülnek, mint ott, ahol meg kell húzniuk magukat.

Szerintem ez a romás(az alpáriságot leszámítva) inkább olaszos, érzelmes, impulzív nevelés, csak suttyó szókinccsel. Ahol viszont tartanak otthon a szülőktől, más felnőttől is tartani fognak. A sokat bocsánatkérő, csendes gyereket nevelő család a leggyanúsabb, főleg, ha feltűnően adnak a megjelenésre és még nem láttad őket slamposan. Az veszélyes.. ők meg.. suttyók, alsó réteg, semmi extra, de azért szeretik a gyerekeiket.

okt. 29. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12-es! Ez sem így van. Én pl. külsőségekre nagyon adó családból jöttem, soha nem bántottak, szeretetben nőttem fel. Megvolt mindenünk. Ennek ellenére baromi csendes gyerek voltam. Vannak introvertált, csendes gyerekek, akik elvannak magukban, max. 1-2 barát elég nekik. Attól, hogy valaki csendes, nem biztos, hogy terrorban él. Suttyók sem vagyunk, mindkét szülőm leérettségizett, anya könyvelő, apa gépész technikus volt. Én diplomás lettem, amit én akartam, nem erőltették a szüleim.
okt. 30. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
#12, szerintem nem úgy értette a #13, hogy ez mindig így van. Meg én a válaszából nem arra a rétegre asszociáltam, ahol mindkét szülő érettségizett, esetleg szellemi munkát végez.
okt. 30. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!