Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez milyen viselkedés szerintet...

Ez milyen viselkedés szerintetek ?

Figyelt kérdés
Egy roma anyuka mondta dühében a busz megálloban a buszra várva a 3 éves neveletlen fiának hogy a karodat kéne ki törni legalább.
okt. 29. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem csak romaknal van igy.. nagyon sok csaladnal hangzik el ez a 4 fal kozott szerintem.. csak 1-2 bol ki is jon nyilvanosan is. Az a kisebbik rossz ha csak mondja..
okt. 29. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor egy öt év körüli kislány kiabálta a tesójának: sz....pd ki a p....csámat!
okt. 29. 12:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Ennyit ér a nevelés semmit ahogy láttam a két nő természetét ha nem sajnálnák a gyereket otthon simán megölnék majd csinálnak egy másikat.
okt. 29. 12:35
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos csaladba is kerult egy ilyen no a kislanyaval.. magyar.. de kb ezzel a mentalitassal
okt. 29. 12:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha meg nem fogadd szót gondolom meg mondja az anyja a véleményét nem túl szépen
okt. 29. 12:44
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Cigányok, ennyi. A múltkor a gyerekorvos rendelőjében egy cigány nő öltöztette fel a babáját, de nem tudta ráadni a kabátot, mert már bekötötte a babakocsiba. Addig üntyipüntyizett neki, aztán ráordított, hogy "nem szólsz te rákos??", hogy már be van kötve... De érted, szerintem még beszélni se tudott az a baba, de már így van nevezve.
okt. 29. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
39%

Nem csak a romákra jellemző. Az egyik utcabeli családnál egész nap így kommunikálnak egymással anyuka és a gyerekek, aminek meg is van az eredménye.

A mai nap úgy indult, hogy szép ékesszóló nyelven megkérte a legnagyobb lányát, hogy segítsen az éppen síró öccsének: "Te g*cinyaló retkes k*rva, segíts már annak a szájbab*szott kis k*csögnet felveni azt a kib*szott cipőt! Mondjuk a 12 éves lányt sem kell félteni, mert elintézte annyival, hogy, Kussoljál el r*banc, te sz*rtad ki, csináljad te!

Ilyen és ehhez hasonló magvas beszélgetesek mennek egész nap! Nem cigányok, szép, kultúrált körülmények között élő 5 gyerekes család, apuka látástól vakulásig dolgozik, anyuka neveli a gyerekeket. Apukával beszélgettünk párszor. Csendes, halkszavú, soha nem káromkodik. Nem tudom, hogyan szedett össze egy ilyen elmebeteg nőt, de nagy kár volt!

okt. 29. 12:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen nők otthon lehet alaposan elverik a gyereket már csak azért is dögölj meg inkább elven ki nézem belőlük aki így beszél vele nyilvánosan.
okt. 29. 12:53
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Bizonyos társadalmi rétegekben ez a szokásos stílus. Nyilván ha mindenhol ezt látod magad körül, akkor ez lesz a természetes, nem fogod durvának érezni, szóval nem annyira az egyén hibája.
okt. 29. 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
10 évig dolgoztam cigánysoron szociális munkásként. Sokkal de sokkal cifrabbakat láttam,hallottam,sajnos.
okt. 29. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!