Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kisgyereked...

Másfél éves kisgyereked mellett mennyi időd van?

Figyelt kérdés
Főleg a hobbidra gondolnék, hogy heti, esetleg napi szinten mennyit tudsz a kedvenc dolgaidra szánni?
okt. 26. 18:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Rengeteg. Életemben nem volt annyi szabadidőm, mint amikor egy gyerekkel otthon voltam. Eljárni nem tudtam, csak ha a férjem vigyázott rá, mert nem volt segítségünk, de otthon bőven volt időm. Tanultam.
okt. 26. 19:01
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! És mikor tudtad a tanulást megoldani? Ha aludt? Nekem a kisfiam kb 2 hónapja nem alszik el napközben, most már simán van, hogy 3 nap is kimarad az alvásban egymás után. Amíg aludt, nem volt ilyen problémám,de most egyszerűen kezdek besokallni

Lekötni nem tudom, nem érdekli nélkülem semmi..eddig szépen eljátszott egyedül is 10-20-30 perceket, most megnem tudok elmenni mellőle

okt. 26. 19:09
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Amíg napközben alszik kb másfél órát akkor szoktam 40 percet edzeni (ha nem főzök épp) és miután elaludt este utána egy sorozat részt megnézni vagy olvasni.
okt. 26. 19:15
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodt gyerekem volt. A hobbiim viszont akkor háttérbe szorult vagy legalábbis nagyon lekotlátozodótt. Persze voltak gyerekkel együtt programok. Tanultam én is amikor csak tudtam és még beugrósként dolgoztam is.

Hetente kb változott mennyi időm van.

Már 10 éves.

okt. 26. 19:52
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Pont azt az időszakot imádtam.

Az 1 és 2 év közti időszakot. Ott már önálló volt, és még nem volt dackorszak. Itt mindent is tudtam mellette.

Most 3 éves. Visszasírom. Semmire nem képes egyedül, mindenért bőg. Brutál.

okt. 26. 20:24
 6/23 anonim ***** válasza:
57%
1 nem kötekedésképp de a gyerek mit csinált? Az enyém állandóan mászik fel mindenre,rámol , anya kell, ordít utánam a wc-n, délelőtt délután órakat játszótér, mint az árnyék olyan. Játszik önallóan , nem egy elveszett típus, csak legyek ott😀...kb f.ngani nem lehet😀 ja es éjjel sem alszik rendesen szoval mire ujra este lesz ki vagyunk purcanva.
okt. 26. 21:03
 7/23 anonim ***** válasza:
68%

Több időm van, mint akkor volt, amikor 8 órában jártam dolgozni.

Pár hónapja heti 20 órában megyek, úgyhogy jobban be kell osztani már.

Gyerek mindenben segíteni akar, ez lassít.

okt. 26. 21:26
 8/23 anonim ***** válasza:
77%
Én masfél eves mellett semmit nem tudtam, csak ha aludt. Amikor ébren volt, akkor a muszaj dolgok - takaritas, főzes - valahogy, így-úgy összejöttek, de tanulni pl. kizárt lett volna. Most 3,5 éves, es ugy jatszik mint egy tündér, egyedül. Most már kb. akármit tudok normalisan csinalni otthon, napi pár órát (délelőtt van csak oviban, én otthonról dolgozom félállásban).
okt. 26. 21:27
 9/23 anonim ***** válasza:
34%

Nem az 1-es vagyok, de hasonlóan vagyok a 20 hónapos kisfiamnal, mint amiket ő írt.

Én is mindent tudok csinálni tőle.

A közelemben van, meg kér segítséget ha szüksége van rá, de amúgy elvan. Firkálgat a rajzolós füzetébe, fűzőcskézik, könyveket néz, eljátszik az autóival.

Vagy ha a konyhában vagyok akkor pakolja a szekrényt meg a spájz alsó polcát, amin az ő kincsei vannak (diók, konzervek, teás dobozok, botok)

De sokszor ül a pulton és segít nekem főzni, elkavargat egy tálka vizet vagy száraztésztát a szilikon spatulával, vagy éppen elrágja a szivacsot :D

Mivel napközben együtt megtudunk csinálni mindent, így amikor alszik, akkor tudok a hobbimmal foglalkozni, olvasni, vagy csak bambulni.

Mindezek mellett rengeteget beszélgetünk, énekelek neki, most kezdett el mondókákat memorizálni, azokat szokta kérni, hogy mondjam neki.

Persze nem minden nap ilyen idilli, de úgy az eddigi hónapok 80%-a így telt.

okt. 26. 21:28
 10/23 anonim ***** válasza:
6 vagyok most miért kell lpontozni? Tényleg nem kötekedni akartam, csak érdekel milyen egy nyugisabb gyerek aki nem pörög éjjel nappal😀 emlekszem amikor kolleganom meselte hogy ő mennyire szerette amikor par honapos volt a babaja mert delelott orakat eludt meg delutan is, es mennyi ideje volt, én meg pislogtam hogy miaf.sz mert az enyem 20 percet aludt delelott meg delutan nagy kinnal 1 orat de csak ha toltam a kocsiban.
okt. 26. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!