Kisgyerekes anyukák mennyi én időtök van? Mivel töltődtök fel?
4 éves már óvodás. Otthonról dolgozol, tehát megspórolod a készülődést és az oda/vissza utazást, nem beszélve a mu kahelyi stresszről, és hogy közben még az otthoni dolgaidat is megcsinálhatod, a gyerek meg óvodába. Ergó annyi dolgod van igazából, hogy elvidd meg hazahozd.
A kanit meg akkor is be kéne fogni a házimunkára ha tényleg nem lenne időd.
Nem, csak látom a környezetemben, hogy mennyivel nehezebb azoknak, akiknek nincs egy olyan valami - az hogy én falat mászom egy dolog, egy szóval sem mondtam hogy kell mindenkinek 🤦♀️ csak azért írtam le mert kb tudtam hogy az lenne a következő kérdés.. -, amiben meg tudják élni a flowt, azok sokkal könnyebben befordulnak.
És a gyerekem azért mászik, mert élvezi és addig fog mászni, amíg élvezi. Mondjuk egy 4 évesnek elég lételeme a mászás, így el lehet képzelni mennyire erőltettem. 😅 Érdemes megnézni a budaörsi decathlonban a mászófalnál mindig rengeteg kisgyerek van.
Én is mindig irigyeltem a férjemet, hogy neki van hobbija, ő eljár focizni.
És milyen jó lenne, ha nekem is lenne valami.
Aztán rájöttem, hogy ez nem csak a sport lehet. Én szeretek olvasni. És az, hogy bekuckózom egy jó könyvvel, nekem már az is hobbi. Nem kell mindenkinek falat mászni, vagy biciklizni, vagy zumbázni.
4 órában dolgozom, férj külföldön. Novemberben lesz 2 éves a kisfiam.
Énidőm, a délutáni szundi ideje.
Ilyenkor válogathatok a sok izgis aktivitás közül; ami a néma csendben takarítás; evés anélkül, hogy valaki megenné előlem; magányos trónolás a WC-n; alvás, ha éjszakai műsor volt előző este. Néha mákom van és tudok egy sorozatot is nézni, mostanában gondolkozom, hogy ismét edzeni kezdek (amikor 2-t aludt és nem dolgoztam, ezt sokkal könnyebb volt kivitelezni).
Ha férjet hazaeszi a fene hétvégénként néha eljutok körmöshöz/fodrászhoz/kozmetikushoz.
Igazából ez egész jó így, ha belegondolok, az a mákom, hogy a fiam abban a korszakban van, hogy tetszik neki a háztartási munka, így ezt közös programként is kezelhetjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!