Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mély seb ,kislányoknak lesz...

Mély seb ,kislányoknak lesz baja,nyílt mely seb ?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt kislányom elcsúszott Balaton szélén (vízbe volt ,és ott be ütötte nagyon az álla alatt..) vérzett neki ragttunk R tapaszt ,délután volt ügyelet és akkor fogadtak.

Megtisztították és össze húzták a sebet,mert amikor én néztem láttam hogy elég mély a seb ez miatt is aggódom hogy nem e.lesz valami fertőzése:(

Tetanusz nem kapott ,mert hogy doki mondta már megkapta .

szept. 2. 09:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tetanus nem kell, neki meg jo a gyerekkori. Nem.lesz semmi baja, szeoen osszeforr. Az en kisfiam 3 volt,mikor a szekreny sarkat lefejelte, szetnyilt a szemoldoke. En be sem vittem,tapaszt nem engedte felhelyezni, nekem is van mar otthon a sebosszehuzo tapasz. Gyonyoruen osszefort. Még heg sem maradt, fiatalon nagyon hamar gyógyul minden seb.:)
szept. 2. 09:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nagyon aggódom vagyok sajnos !:( Csak félek ne hogy valami baktérium be kerüljön a szervezetébe de persze figyelem ,csak hát aggódok nyilván a gyerekért:(
szept. 2. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos kitisztitotta es osszehuzta akkor tuti nem. Ne aggodj. Ha gennyes lenne,piros ,duzzadt akkor visszaviszed. Kifertotlenitik es max kap egy kör antibiotikumot.:)
szept. 2. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha orvos látta el, akkor nem lesz baja. Ha leszedik a tapaszt, akkor kenjétek Cicaplasttal, és akkor a heg sem marad meg. A férjemnek a húsig szétégett lába heg nélkül begyógyult tőle. Csodaszer.
szept. 2. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolso, de jo. Szunyogcsipeses elvakart sebre is jo. A kislanyom (10l laban kezen van vagy 30 es mind hegesen gyogyul. Barna a bore a hegszovet feher,baromi randa...
szept. 2. 13:42
 6/12 anonim ***** válasza:
A cicaplast egy egesz termekcsalad, melyik kell belole pontosan?
szept. 2. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Cicaplast Baume B5+ SPF50-et írt fel nekünk a bőrgyógyász. Az a lényeg, hogy minél előbb be kell kenni, varrt sebnél pl varratszedés után azonnal. Úgyhogy #5 a begyógyult régi sebekre már nem biztos, hogy használ, de meg lehet próbálni, úgysem kell belőle sok. Napi 1x kell használni. És nyáron érdemes figyelni rá, hogy ne érje nap a sebet (vagy legyen naptejezve), mert ha egyszer lebarnul a frissen képződött bőr, akkor nem fehéredik vissza.
szept. 2. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért hiszel jobban vadidegen embereknek akiknek semmi felelősségük, mint az orvosnak?

Nyugodtabb vagy, ha Mari néni Piripócsról látatlanban azt mondja nem lesz baja, mint ha egy tanult szakember mondja?

szept. 3. 13:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Nyilván nem hiszek jobban ,nem ez a mérvadó, és azóta is 3 orvossal beszéltem és nézett rá a sebre ,viszont egy 'pici' megnyugvást ad NEKEM más esetleges tapasztalata .

De megköszönöm a te hozzászólásodat is .

Szép napot!

szept. 8. 03:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kislany?
szept. 10. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!