Az hogy lehet hogy vannak kislányok, akiknek 3-4 évesen is alig van hajuk, szinte kopaszok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 22:48
1/11 anonim válasza:
Úgy, hogy a világon nincs két egyforma ember sem.
3/11 A kérdező kommentje:
ők sem kopaszok, hanem nem nő a hajuk. Mi az oka?
2022. okt. 25. 23:00
5/11 anonim válasza:
Genetika
Szomszéd lánynak 4 évesen is alig volt haja..
Pár pihe.
Most 22 évvel később annyi haja van, hogy nem sok embernek.
Nekem 20 éves korig aok hajam volt.
Nagy hajjal születtem már
Most átlagos (35 évesen)
6/11 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy 4-5 évesen kezd el vastagodni a hajuk sokaknak.
7/11 anonim válasza:
A lányomnak 3,5 éves koráig alig volt haja. Ritka volt és rövid. 5 éves korára derékig érő haja lett. Most gyönyörű, dús, göndör a haja.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, mitől, de a nagylányomnak sem volt fésűje 3 éves koráig. A húgának egy évesen meg már pálmafát tudtam gumizni.
Mindkettőnek szép hosszú haja van így kamaszkorukra, de a nagyé vékonyabb, cserébe viszont göndör. :)
9/11 anonim válasza:
Lányomnak 2 éves koráig nem volt haja. Most 6.5, szép hosszú haja van.
10/11 anonim válasza:
Nekem ez olyan fura, hogy kislányoknál aggódsz csak ezen. A kopasz fiúbaba miért van rendben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!