2,5 éves gyerkőcötök mekkora cipőt hord (kislányok)?
Az én kislányom is, a szomszédasszony elcsodálkozott rajta, mert az ő kislánya 4,5 évesen hordta a 24-es ünneplős cipőt...
Mondtam neki, hogy nekem 13 évesen 41-es lábam volt (ez 99-ben volt, sehol nem lehetett akkor kapni rám cipőt :)
Na mindegy, csak kívánsiságból kérdezem, köszi a választ!!
Januárban lesz 2,5 éves, de 24-es kellett a téliből.
4 éves fiamnak megvettem a 28-as téli bakancsot és közölte, hogy nyomja az ujját… azt hittem viccel vagy szokatlan, hogy bundás, de nem… más márkából is kellett a 29-es. Nagy lábon élnek, ez van
Pedig a páromnak sincs nagy lába férfi létére 41-2. Nekem is 36-os.
#1 vok. Az ikertesója fiú és neki is 24es bakancsa van. A 7 éves lányomnak 32es bakancsot vettem most. Nekem 35 ös igen harmincötös a lábam 😅
A férjemé is csak 42 szóval nem az van h olyan borzasztó nagy lábúak lennénk.
21-est hordott a lányom 2,5 évesen. Most 7 és 30-ast hord. Nem lesz nagy lába és valószínűleg nagyon magas se. Most 122 cm. Én 158 vagyok 36-os lábbal.
Fiam most 3 éves és 27-est hord. Egy fél éve 26-os volt. Férjemnek 180 cm mellé 42-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!