Kevés nő akar 25 éves kora körül gyereket?
Igen, kevés.
A legtöbben jó ha befejezik akkora a tanulmányaikat. És legtöbbjének még akkor alakulnak a komoly kapcsolataik.
Gyereket csak olyan kapcsolatba jó szülni, ahol már évek óta együtt vannak (függetlenül attól, hogy összeházasodtak-e vagy sem).
Mindig is szerettünk volna babát, most érkezett el az ideje. 5 éve vagyunk együtt. Minden adott. Saját családi ház, biztos munkahely.
25 éves vagyok,a férjem 24.
14hkm
Miért kellett lepontozni csak mert mi 25 évesen meg tehetjük? És szeretnénk?
Képzeljétek el, elsőre sikerült. Még egy ok, amiért lehet irígykedni. Lehet lepontozni. 🤦
Mi 24 éves koromban terveztük el, hogy jöjjön. Volt már 2 saját autónk. Igaz albérletbe laktunk.
25évesen lettem csak terhes, 26évesen szültem.
(27évesen a házunkat is sikerült megvenni).
Én igy is elkésettnek éreztem. Vagyis a 26éves kor simán jó még szülésre, de mi még 1 gyereket akartunk, és én 30 felett nem akartam szülni. Végül tavaly, 29évesen szültem a 2.gyerekünket. több nem lesz 😅
Szóval azért vannak akik ilyen korban belevágnak.
Most voltam osztálytalálkozón, 20an voltunk, 30évesek. Anagytöbbségnek már 2 gyereke van.
Azt ,hogy ma mennyi 25 körüli nő szeretne gyereket azt nem tudom.
Anno lassan 8 éve , én 22 évesen lettem terhes a kislanyunkal.
Tervezetten. Minden ami kellett megvolt/ megvan. Saját ház,autó.munka.
25 évesen szültem a második gyermekünket. A kisfiamat.☺️
Most 31 éves múltam. Nem mondom ,hogy néha nem játszok el a gondolattal ,hogy mi lenne ha lenne mèg egy. De őszintén szólva ,erősebb bennem az ,hogy nem !
20on évesen sokkal hamarabb,bátrabban mondtam azt ,hogy jöhet. 😀 Most valamiért jobban félek az egésztől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!