Kislányoknál rövid, tüsi haj tetszik neked? Vágatnál a kislányodnak?
A lányom másodikos, és az egyik barátnőjének a haja korábban derékig ért, de ősszel levágatták neki a szülei vállig érőre, néhány hete pedig tüsire. Oldalt és hátul fel van neki nyírva fél centisre.
Neked hogy tetszik a tüsi haj kislányoknál?
Általában azoknál a kislányoknál szokott ilyen drasztikus hajvágás lenni, ahol fejtetű van. Könnyebb kiírtani...
Egy 6-8. osztályos kamasz lány már simán akarhat magának ilyen extravagáns hajat, de egy 2.-os gyereknél kizártnak tartom, hogy divatból szerette volna és ezt jóvá hagyták a szülei.
30 vagyok.
Alsós koromban nekem is volt tüsi hajam. Nem azert mert anyámék akarták, vagy mert tetves lettem volna 🤦♀️
Azért mert ez tetszett, szerettem volna, anyam meg megengedte.
Aztán (visszagondolva hál isten) kinőttem, megnövesztettem.
De legalabb kipróbáltam, akkor tetszett.
Ha ő akarja
De önmagamról nem szorgalmaznám.
Nincs bajom a rövid hajjal (bàr nekem sosem volt)
De a tüsi nekem még a férfiaknál aem tetszik.
Olyan, mintha valaki lusta lene frizurát vágatni magának.
Lányomnak szerintem nagyon jól állna, szép a fejformája. Babaként is jól állt neki (igaz féléves koráig volt rövid hajú). Sose nézték fiúnak, pedig rendszeresen fiú ruhát (is) hordott és sötétkék babakocsiban toltam.
Ha akarná, levágattathatná.
7 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!