Van olyan hogy egy kisgyerek nem szokja meg az ovit?
Sziasztok.
Kisfiam nem nagyon várja az ovit, már most pityergett hogy holnap nem akar ott maradni.
Szerintetek ha nagyon sírni fog van olyan hogy nem tudják Meg nyugtatni?
És ha pl sokáig sírna hónapokig, akkor amiatt lehet valami baja lelkileg?
Ped.asszisztenskent nekem az a tapasztalom, hogy amelyik gyerek sokaig sirva megy be az oviba, meg az is par perc alatt megnyugszik es megy a dolgara.
Vannak gyerekek, akik sokaig sirnak elvalaskor, akar tenyleg honapokig is, viszont nincsenek magukra hagyva, nyugtatjuk oket :)
Es aztan el is felejtik, nagyon elfoglaltak am ☺️
Holnap kezdi, jól értem?
Gondolom ha igen, akkor holnap még nem kell(ene) ottmaradnia, hanem igazából bementek együtt játszani.
Egyébként a legtöbb gyerek előbb utóbb beszokik. Azt viszont tudni kell, hogy az ovi miatt feszkósabb és hisztisebb lehet a gyerek, ezt neked kell jól kezelni és készülni rá, felismerni.
Igen, van.
A családban egyik gyerek most megy iskolába, de utolsó napig sírt az oviban, még a ballagáson is, illetve egész nap, mikor rendesen óvoda volt. Rengetegszer kellett utána menni, mert már hányt. De nem kell előre úgy hozzáállni, hogy nem fogja szeretni. Sok gyerek csak addig sír, míg a szülő ott van, ahogy az óvónő fogalmazott nálunk, sokszor a hiszti a szülőnek szól.
Még el sem kezdte, már ezen kell agyalni? Minden gyerek beszokik.
A tiéd jó eséllyel amiatt fog nehezen beszokni, mert érzi rajtad a parát.
En meg elsoben is sirtam. Azt mondta a tanar vissza kene vinni oviba, alkalmatlan vagyok, 3.osztalyban ujraosztas volt, meg korhazban toltottrm masfel honapot,meg akkor sirva mentem be.:)
Az en kisfiam kiscsoportba 5 honap volt mire beszokott. Addig uvoltve vittem minden reggel? A reggeli ebredestol az otthagyasig. Netto 60 perc uvoltes minden reggel. Nem tudom hogy eltem tul ép esszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!