Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom elfogadni hogy már...

Nem tudom elfogadni hogy már oviba megy 😔 Hogy kell ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Ha csak rá gondolok hogy 2 hét és kezdi az ovit a sírás kerülget.

Annyira szeretnék még vele lenni.

Olyan rossz lesz nélküle. Mindig együtt voltunk, 1 napot se voltunk külön a 3.5 év alatt

Valaki azt is mondta hogy a gyerek kor csak addig tart míg oviba nem megy.

Emiatt is olyan szarul érzem magam, mert lehet hogy többször kiabáltam vele, nem. Volt annyi türelmem amennyinek lenni kellett volna,stb...

aug. 19. 12:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az a hihetetlen, hogy ilyen gyerekfüggő anyukák léteznek.

2bgyerekem ovis. 1percet nem sírtam emiatt. Ez az élet rendje. Elöbb sírok hétfő reggel, hogy dolgozni kell.

aug. 19. 13:35
 12/25 Ernus ***** válasza:
67%
Majd élvezni fogja! Hazajön igyanúgy tudtok játszani :D
aug. 19. 13:47
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
3,5 évig majomszeretettel nevelted. Most meg majd jó nagy szívás lesz az egész...ez már a beteges ragaszkodás kategória
aug. 19. 15:04
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

Ne aggódj,az elején többet lesz otthon betegség miatt, mint az oviban. Aztán majd törheted a fejedet, hogy megoldd a felügyeletét.

Egyébként meg, ha nem muszáj visszamenned dolgozni, akkor ne menj! Napi 4 órát kötelező oviban tölteni. Ebéd után nyugodtan hazaviheted és lehettek együtt.

aug. 19. 15:57
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

Hát nekem előbb bölcsis volt a fiam és sírtam beszokatás alatt, de csak mert ő is sírt hogy ott hagytam. És nem előtte. Ő volt külön tőlem többször is előtte, de az a keserves sírás.....

Egyébként ez csak neked szar mert rá vagy cuppanva a gyerekre. Van ilyen ismerősöm. Ritka könnyen szokott be a gyereke. Sztem örült hogy végre gyerekek között lehet.

A gyerekkornak meg nem ezzel lesz vége, hanem azzal hogy egyre nagyobb lesz. Egyre önállóbb, okosabb... Stb. Ezt meg nem állíthatod meg akkor se ha nem engeded oviba

aug. 19. 18:00
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

"Ne aggódj,az elején többet lesz otthon betegség miatt, mint az oviban"

Nem tudom, ezt miért írjátok le olyan sokszor, nem törvénysuerű. Az én gyerekem sosem volt beteges, oviba szoktatás után sem, elkapott évi 3 náthát és ennyi.

Oké, tudom, ez sem átlagos, de akkor is vannak olyan gyerekek, akik kevésbé betegesek.

aug. 19. 19:23
 17/25 anonim ***** válasza:
59%
16-os, ezaz az enyem soha egy percet nem hianyzott kozossegbol es mar iskolas.
aug. 19. 19:29
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez normális. Én is így éreztem. Aztán mikor elballagott az oviból, elsős lett, most meg már másodikba megy. Azt hiszem, lesz még néhány ilyen pillanat. Ez az anyaság ára. Azért megérte, nem? 🙂 De én ugyanígy jelentőségteljesnek érzek mindent.
aug. 19. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
És persze nekem is lelkifurim van minden pillanat miatt, amikor nem úgy viselkedtem vele, ahogy szerintem kellett volna. (20:24-es)
aug. 19. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Szegeny gyerek...
aug. 20. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!