Nem tudom elfogadni hogy már oviba megy 😔 Hogy kell ezt elfogadni?
Ha csak rá gondolok hogy 2 hét és kezdi az ovit a sírás kerülget.
Annyira szeretnék még vele lenni.
Olyan rossz lesz nélküle. Mindig együtt voltunk, 1 napot se voltunk külön a 3.5 év alatt
Valaki azt is mondta hogy a gyerek kor csak addig tart míg oviba nem megy.
Emiatt is olyan szarul érzem magam, mert lehet hogy többször kiabáltam vele, nem. Volt annyi türelmem amennyinek lenni kellett volna,stb...
3,5 ev eleve luxus, amerikaban 6 het szulesi szabadsag van, Lengyel o.ban 3 honap, Angliaban 9 honap.
Hidd el, o 3,5 evesen nem az anyjat akarja nezni egesz nap hanem a gyerekekkel jatszani. Szocializalodni kell, tarsas kapcsolatokat kialakitani, kozossegben viselkedni stb.
Neked is jot fog tenni felnottek kozott lenni. En nagyon orultem mikor ment, visszakaptam az eletembol legalabb par orat.
3,5 ev eleve luxus, amerikaban 6 het szulesi szabadsag van, Lengyel o.ban 3 honap, Angliaban 9 honap.
Gondolom a kérdező nem el egyik országban sem, és hogy ő így döntött, hogy nem adja hamarabb oviba, bölcsibe, az az ő dolga.
Kérdező, ne félj, hamar meg fogjátok szokni az új helyzetet.
Dehogy van vége, most kezdődik :)
Mész dolgozni?
Simán meg fogjátok ugrani. Az ovi amúgy sem úgy kezdődik, hogy beviszed reggel és 4kor tali.
Először csak piciket lesz ott, és fokozatosan többet, gondolom azért 2-3 órát voltatok már külön.
Csak ne bömbölj a kapuban, az neki sem lesz jó.
Számomra mindig félelmetesek az ilyen anyák, akik így rácuppannak a gyereküket, akiket lelkileg megvisel, hogy el kell válniuk, akik szánt szándékkal egy napot nem töltenek külön a gyereküktől az oviig ( és nem a gyerek, hanem saját maguk miatt). Ezt én nem érzem egészségesnek. Sok esetben a gyerek a pár szerepét tölti be (még akkor is ha apuka is jelen van az életükben, tehát nem elvált), és ebben a kontextusban rossz lehet az elválás. No meg a kontrollmánia (csak az és csak úgy jó, ahogy ők csinálják, nekik nélkülözhetetlennek kell lenni, különben nem is jó anyák)
Egy jó terapeutát ajánlok, hogy a gyerek minél kevesebbet kapjon ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!