Mit csináljak a lányom szemöldökével?
29, az engeded és a megcsinálod, mert te nem bírod látni a gyedrken a szőrt egészen más kategóriák. És de, lemajmozni és ősemberezni csúfolódás.
Nem a te gyerekedet fogják gúnyolni, ő lesz az, aki másokat bánt. MErt pont ezt látja tőled.
Jajj 31es, ne legyél már álszent, te nem olyan ruhát adsz neki, ami jól áll rajta, nem olyanra vágatod a haját, ami jól áll neki? kisujjkörömnyi területről beszélünk! Te nem gumizod a haját, ami nyilván nem kellemes, ahelyett, hogy rövidre vágnád?
Ehhez képest leszedni nem is fáj, nem is kell gyantacsík se, havonta egyszer néhány másodpercig odateszed a szemöldökformázót és megvan.
Amúgy a gyerekekben megvan a viszolygás maguktól a "más" külsőtől, szagtól, formától. Na nem a bőrszín, de a testi deformitásokat észreveszik, ahogy azt is, ha egy szemöldöke van valakinek kettő helyett. Még emlékszem, volt az állatkertben valamilyen szindrómás kisfiú, a gyerekem meglátta és megrettent, kiszúrta a downosat is és egy másik "nagylányt" is, akinek nagyon előre állt az állkapcsa, ilyen bulldogharapósan. Ösztönös, régen segítette a kiválasztódást.. Nem a szülőktől vett minta, ha az eltérő teste miatt csúfolnak valakit. Tudom én is, én is éreztem magamon a szeplőknél, hogy észrevették és hát szerintem se guszta a szeplős kezem, de nem tudok mit csinál, hát ez ilyen.
Én ugyan ilyen voltam kicsiként és rengeteget bántottak miatta alsóban, emlékszem. A legrosszabb, hogy a család is mindig megjegyezte, hogy “koravén”, férfias.
Utáltam magam, nagyon csúnya voltam, világosbarna haj, hozzá sötét, sűrű vastag szemöldök.
Amúgy is nagyon hamar szőrösödtem, másnak még pihéi alig voltak, nekem rendes fekete szőr, igen, mindenhol. Szét szekáltak.
Nincs semmi betegségem, mai napig erős a szőrzetem.
10 éves lehettem amikor anyukám elvitt kozmetikushoz (szemöldök), utána megszűnt ez a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!