Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lányom szemöld...

Mit csináljak a lányom szemöldökével?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kislányom 4 éves, de már most sűrű sötét szemöldöke van, ami össze is ér középen. Én ugyanígy néztem ki gyerekkoromban, és engem csúfoltak is érte kisiskolás koromban, nagyon rosszul esett. Nyilván nem fogom nem kiszedni sem leborotválni neki hiszen még kicsi. A kérdésem az, hogy mikor vinnétek leghamarabb esetleg kozmetikushoz vagy bárhova, hogy középen orvosolja a problémát. Csak azért gondolkozom ezen, mert a gyerekek nagyon szemetek tudnak lenni, és nem szeretném ha emiatt csúfolnák és kiközösítenék mint anno engem. Boszorkány, ősember gúnyneveket kaptam és ettől szeretném megóvni. Kérlek, ne bántsatok hogy miért jutott ilyesmi eszembe, teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm előre is a tanácsokat!

aug. 15. 14:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
66%
Szedd ki vagy vidd el kozmetikushoz, hogy szép legyen ❤️
aug. 15. 14:38
 2/34 anonim ***** válasza:
61%

Amikor őt zavarja.

Érdekes, engem pl soha, senki nem csúfolt miatta.

aug. 15. 14:39
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

Én mindenképp várnék addig, míg őt elkezdi zavarni (bár azt tapasztalom, hogy sokszor nem az adott dolog miatt csúfolnak valakit, hanem valami miatt alapból nem szeretik, és akkor keresnek rajta csúfolnivalót...)

Az viszont jó hír, hogy most divat az erős szemöldök, ha van egy kis szerencsétek, még előny is lehet később :)

aug. 15. 14:43
 4/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Őt még természetesen nem zavarja, a tükörrel annyi a kapcsolata hogy megnézi a szépen befont haját vagy a szép új ruháját. 4 éves, még bőven éveinek vannak mire egyáltalán felfigyel rá és gondolom csak ezt követően fogja zavarni. Később sem át kozmetikázni szeretném, csak középen kiszedni hogy ne érjen össze neki, mert most kb egy nagy összefüggő vonal a szemöldöke 😊
aug. 15. 14:56
 5/34 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is őskáosz volt gyerekként a szemöldököm. De engem valahogy sosem csúfoltak miatta.

Pedig vicces volt. Szőke hajhoz szinte fekete szemöldök, ami vastag is és össze is ér

Igy én is azt mondom, ha majd őt zavarja.

aug. 15. 15:03
 6/34 anonim ***** válasza:
93%
Amíg nem cikizik addig hagyd. Amint cukkolják szedesd ki.
aug. 15. 15:39
 7/34 anonim ***** válasza:
80%
Akit csufolni akarnak az csúfolni fogják bármiért . Nekem is is dus volt a szemöldököm soha életembe nem csúfolták miatta . úgyhogy szerintem majd várd meg mire oda jut , ha csúfolják akkor elviszed kozmetikushoz ha nem akkor meg hagyjad azt hogy téged csúfolták nem jelenti azt hogy őt is fogják.
aug. 15. 15:49
 8/34 anonim ***** válasza:
71%
Nekem van szemöldökformázóm(miniborotva kb, csak berreg, olyan tollszerű, mint egy orrszőrnyíró, már azzal végigmentem a gyereken, azt mondtam neki, hogy stresszcsökkentő.. végülis tényleg az, kevesebb stressz fogja érni, ha nem ér középen össze a szemöldöke. Neki fel sem tűnt a különbség. Érdemes megcsinálni magadon is, hogy lássa nem a világ, nem is érzed, berezegtet/masszíroz, és ha kéred, hogy ne mozogjon, gondoljon valami jóra, akkor könnyű dolgod lesz. Én olyan 8 évesen csináltam neki először, látványosan szebb lett vele, azért két szemöldök jobb, mint egy. Az enyémnek ilyen szőkésbarna amúgy, és volt pár miliméter még hátra, de nagyon közel voltak egymáshoz. Ha összeérne neki és sötét lenne, havonta használnám ezt a berregtetőt 4-5 éves korától
aug. 15. 16:04
 9/34 anonim ***** válasza:
10%
8, szóval senki nem bántja, neked nem tetszik, ezért inkább hazudsz a gyereknek?
aug. 15. 16:14
 10/34 anonim ***** válasza:
16%
8, látványosabb szebb, de neki fel se tűnik? 😂
aug. 15. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!