Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lányom szemöld...

Mit csináljak a lányom szemöldökével?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kislányom 4 éves, de már most sűrű sötét szemöldöke van, ami össze is ér középen. Én ugyanígy néztem ki gyerekkoromban, és engem csúfoltak is érte kisiskolás koromban, nagyon rosszul esett. Nyilván nem fogom nem kiszedni sem leborotválni neki hiszen még kicsi. A kérdésem az, hogy mikor vinnétek leghamarabb esetleg kozmetikushoz vagy bárhova, hogy középen orvosolja a problémát. Csak azért gondolkozom ezen, mert a gyerekek nagyon szemetek tudnak lenni, és nem szeretném ha emiatt csúfolnák és kiközösítenék mint anno engem. Boszorkány, ősember gúnyneveket kaptam és ettől szeretném megóvni. Kérlek, ne bántsatok hogy miért jutott ilyesmi eszembe, teljesen tanácstalan vagyok. Köszönöm előre is a tanácsokat!

aug. 15. 14:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
12%
Engem csúfoltak, de nem foglalkoztam vele. Hálás is vagyok az anyukámnak, hogy nem állt neki borotválni 5 évesen a kezem-lábam-bajuszom-szemöldökömet. 🤷🏼‍♀️
aug. 15. 18:42
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
Én a suli kezdete előtt kiszedetném. Ha őt zavarja, akkor hamarabb.
aug. 15. 19:21
 23/34 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván, véletlen se előzd be a bajt, hanem várd meg, míg bekövetkezik, aztán foltozgasd..

Egy ujjnyi terület sincs, félcenti szer félcenti, visszanő, nem olyan, mint egy lábborotválás. Jelentéktelen kellemetlenséggel jár, hatalmas előnnyel. A lábával bajban lennék, szerencsére ott nem olyan vészes. Szép lesz tőle, boldogabb és jobb élmények fogják érni/érték. Kb olyan, mint a fodrász, vagy mikor gumizom a haját, attól is csinosabb és a visszajelzésektől boldogabb lesz. Neki nem tűnt fel, volt, akinek igen(felnőtt). Szerintem fontos, hogy ne érjék rossz élmények, ha jók is érhetik, kisujjkörömnyi terület, 1 perc alatt, fájdalommentesen. Tudnia sem kell. Remélem aki vinnyog a szemöldökosztásra, annak a gyereke fülén nincs lyuk! Azzal pl megvártam a 7 éves kort, mikor már nagyon nyúzott érte.

aug. 15. 20:19
 24/34 anonim ***** válasza:
22%
Nem minden gyerekből kell szépségkirálynőt csinálni. 🤷🏼‍♀️
aug. 15. 23:07
 25/34 anonim ***** válasza:
Amikor szól, hogy bántották érte vagy zavarja. Elmondanám, hogy van ilyen lehetőség és eldöntheti akarja-e. A kislányomnak egy törött tejfoga volt, emiatt szóltak be neki, mondtam neki,hogy a törött fog kiesik, aki meg buta az az is marad. 🙂
aug. 16. 10:22
 26/34 anonim ***** válasza:
59%
Mi lenne, ha inkább mindenki nevelné a saját gyerekét, és akkor nem lenne, aki bántja a kérdezőét???
aug. 16. 10:29
 27/34 anonim ***** válasza:
30%
Mi az hogy nyilvan nem fogom kiszedni? En biztos lehuznam egy vekony gyanta csikkal, aztan nyomj a kezebe egy nyalokat es kesz. Nem is faj annyira. Ugy neznek ki osszenott szemoldokkel mint egy osember vagy majom.:*( ne hagyd mar ugy.
aug. 16. 10:50
 28/34 anonim ***** válasza:
27, aha és a gyerekek csúfoldónak...
aug. 16. 10:52
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem csufolodas. De tenyleg elrontja az arcot. Az en lqnyom 10,5 eves de gyantazunk neki szeptembertol es mar 2 eve szedi a szemoldoke kozt csipesszel. A laba fekete szoros, mondtam neki persze , a sulira leszedetjuk . Ha a honaljan nol a szor majd ,azt is engedem borotvalni.
aug. 16. 13:40
 30/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben jobb megelőzni a bajt. Annak semmi értelme, hogy megvárjuk amíg bántják. Utána meg azért fogják bántani.
aug. 16. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!