Nemrég kiszedettem a szemöldököm de mégis olyan ritka meg nagyon formája sincs és sok embernél látom hogy annyira szép szemöldöke van és nem tudom hogy csinálják. Mivel festik és hogyan?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most kezdek igazán törődni a bőrömmel a hajammal a körmömmel stb.
2014. aug. 4. 11:06
1/5 anonim válasza:
Nekem is ritkás, én barna szemceruzával szoktam kicsit "ráerősíteni".
2/5 anonim válasza:
Nekem is es en is barna szemceruzaval oldom meg.:)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)megpróbálom :)
2014. aug. 4. 12:26
4/5 anonim válasza:
leginkább tetovált szemöldökök az ilyenek :)
én kiszedtem és egy baran smooky eyes ceruzával rajzolom át,és ilyen hatása van :) karakteres lesz az arcod ha halványan átrajzolod:)
de szemceruza is biztos jó,nekem nem vált be
5/5 anonim válasza:
Inkább szemöldökceruzát vagy port használj. A szemceruza állaga sokkal puhább mint a szemöldökceruzáé, ami nem jó a szemöldökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!