Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi - nő barátság: tényleg ilyen ritka? Miért nem lehet a férfiak nagy részével barátkozni, anélkül hogy rövid idő után mégis ráhajtsanak a nőre?
Nekem több fiú barátom is van aki nem próbálkozott be és tényleg csak barátok vagyunk, sőt még a pasimat is ismerik..
Szóval ez csak általánosítás.
A férfi nő barátsággal az a baj, hogy a férfi tud titkot tartani, de a nők egyből elkotyogják a barátnőiknek.
A másik, hogy ez egy alapvető fajfenntartási ösztön, hogy aki megfelel a célnak, azzal a férfi kapcsolatot akar létesíteni. Amikor még törzsi csoportok léteztek és minden csoport 40-50 fős volt, akkor veszélyeztetve volt a törzs, más csoportok által és a természet nehézségei által, ezért minél több emberből áll egy csoport, annál biztonságosabb a csoport fennmaradása. Ez egy alapvető, férfiakba kódolt ösztön, régen hasznos volt, mamár nem annyira, hisz az ember fennmaradása nincs veszélyben.
Akkor nem is ritka.
Nekem összesen kb. ugyanennyi igazi jóbarátom volt, fiúként.
Azért, mert normális barátokat szerezni mindenhol nehéz és sokszor az embereknek nincs is idejük rájuk.
Nekem sok noi baratom volt es van. Ennek egy oka van, hogy nem tetszenek, es ha felajanlottak volna sem. Miert?
Mert nem tetszenek ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!