Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babókám koszmós szemöldökével...

Babókám koszmós szemöldökével mit csináljak? Hagyjam vagy "kezeljem"?

Figyelt kérdés
Eddig csak pikkelyes volt, de most csúnyán elkezdett hámlani. Félek, ha erőltetem a leválást, nyoma marad.
2010. febr. 2. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Kezeld! Furdeskor mosd meg BABE samponnal ovatosan. Nekunk fejen nagyon bevalt
2010. febr. 2. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Kend be babaolajjal fürdetés előtt 1 órával, füretéskor meg próbáld lemosni.
2010. febr. 2. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:

azért a kezelés és az erőltetés más... kezeld! annak nem marad nyoma. erőltetni ne erőltesd, pláne úgy ne, hogy nyoma maradjon.

Vattára tegyél babaolajat, azzal kend be neki, majd nedves pelussal óvatosan törölgesd le róla fél óra múlva

2010. febr. 2. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
biztos, hogy koszmó? az is lehet, hogy ekcéma
2010. febr. 2. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Na, 11:41-es jól megijesztettél! Az ekcéma milyen?
2010. febr. 2. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
szia, sárgás a színű szemöldökénél a bőr?ha igen az koszmó lesz,nekünk is olyan volt,babaolajat használtunk mi is rá.
2010. febr. 2. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam szemöldöke is koszmós volt. Bekentem babaolajjal fürdés előtt 1 órával (figyelj rá, nehogy bedörzsölje a szemébe), majd fürdetéskor lemostam egy kicsit erősebben. 2-3 alkalommal megcsináltam ezt naponta, most pedig 3 naponta, és azóta sem jött elő.
2010. febr. 2. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
11:41 vagyok. Az én babómnak már volt koszmója, elmúlt, de utánna lett a fején meg a szemöldökénél hasonló foltja, elkezdtem vakarni, de nem jött le, hanem sebes lett. Később derült ki, hogy ekcéma, a gyerekdoki, meg a bőrgyógyász is mondta. (Amúgy a védőnő is koszmónak nézte). Nem megijeszteni akartalak, csak van ilyen is. Száraz foltok ezek, hámlik is róluk a bőr.
2010. febr. 2. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!