Fülbelövés utáni enyhe gyulladást mivel kezeljem?
Figyelt kérdés
Kislányomnak pár napja lett kilövetve a füle. Ma az egyik lyuk begyulladt neki, ráadásul fájlalja is. :(
Mit tehetnék rá, hogy elmúljon? Betadine jó lehet? Vagy valami kenőcs?
2011. szept. 24. 17:27
1/8 anonim válasza:
Nekünk Bepanten plust kellett.
A kamilla is gyulladáscsökkentő.
A betadine "csak" fertőtlenít, piercingre azt ajánlják :)))
2/8 anonim válasza:
Bepanthen, sudocream, neogranormon, körömvirágkrém, ami van otthon. Ezek mind nagyon jók rá!
3/8 anonim válasza:
sebbenzin lefertötleniti az is jo rá
4/8 anonim válasza:
A sebbenzin nagyon csíp, azt ne tedd rá. Nekem az Octenisept segített rajta, azt lehet nyugodtan a sebre is fújni, nem csíp. De szerintem a Betadine is jó.
5/8 anonim válasza:
Tetran kenőcsöt is javasolták nekem! Én jövőhéten lövetem a kislányom fülét, párfajta krémet beszerzek előre. :)
6/8 anonim válasza:
Kislányomnak nagyon begyulladt, gennyes volt. Alkohollal kellett tisztítanom, aztán Tetrannal bekenni. 3 nap alatt helyrejött.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben találtam egy Betadine oldatot, azt nem lehet babákon alkalmazni. Akkor ma bekenem neki Bepanthennel, az van itthon, holnap meg veszek a patikában olyan Tetran kenőcsöt.
Tényleg köszi! :)
2011. szept. 24. 18:57
8/8 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, van itthon Aloe First spray. Azt fújhatok rá szerintetek?
2011. szept. 24. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!