Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvallalnatok egy 4 honapos...

Elvallalnatok egy 4 honapos kulfoldi munkat (anyukak) ?

Figyelt kérdés
4-10 eves korosztalyu gyerekek maradnanak otthon az apukaval.
aug. 6. 15:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
34%
Simán mentem volna. Nem csecsmők már.
aug. 6. 21:31
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A család fontosabb, mint a pénz.
aug. 6. 21:37
 23/36 Derjaderja ***** válasza:
100%
Nem
aug. 6. 22:37
 24/36 anonim ***** válasza:
39%

Vicces, hogy egy pár nappal ezelőtti kérdésnél szétszedték az anyukát, amikor azt kérdezte, hogy ki mikor ment gyerek nélkül nyaralni először. Az alatt a kérdés alatt a gyakori népe ki nem tenné az utcára a lábát a gyereke nélkül. Itt meg simán elvállalnának egy 4(!!!) hónapos melót...

Én nem vállalnám, rengeteg idő, és nagy törés lenne a gyerekemnek. Mondom úgy, hogy amúgy mi rendszeresen csinálunk havi szinten programokat nélküle. De hónapokat nem vállalnék.

aug. 7. 05:33
 25/36 anonim ***** válasza:
14%

24es pedig akkor a tiéd fel se venné meg van edződve.

Én nem hagynám magára az biztos, szerencsére nem is vagyunk annyira rászorulva a pénzre. Ha rá lennénk... nem tudom mit csinálnék. Legalább havi 2 milliót tisztán keresnem kellene hogy megérje, de akkor is szerintem csak a gyerek iskolás koráig mennék, az oviból ki tudom kérni és bérelnék egy kis szobát vagy valamit hogy jöhessen.

aug. 7. 05:43
 26/36 anonim ***** válasza:
86%

"Tobb mint 10 fos anyuka csoport megy,..."

Milyen munka az, ahol kifejezetten anyukák mennek 4 hónapos tengerentúli kiküldetésbe?

aug. 7. 06:35
 27/36 A kérdező kommentje:
26 - os , kulfoldon elunk, orszagos szinten ( nagyon nagy orszag ) megy a 10.
aug. 7. 10:22
 28/36 anonim ***** válasza:
87%

“ Az alatt a kérdés alatt a gyakori népe ki nem tenné az utcára a lábát a gyereke nélkül. Itt meg simán elvállalnának egy 4(!!!) hónapos melót...”

Nem olyan bonyolult kitalálni, hogy valszeg nem ugyanazok írtak most ide.

Mellesleg valóban adott a kérdès, hogy mitől egyenèrtèkű mindkèt szülő ha apuka simàn külföldön dolgozik rengeteg csalàdban akàr èvekig is nemhogy 4 hónapot!!

aug. 7. 10:36
 29/36 Derjaderja ***** válasza:
22%

Az hogy egyenértékű, nem azt jelenti, hogy ugyanaz a feladatuk.

Mondjuk az se jó, ha az apa dolgozik máshol hónapokig, de akkor legalább az anyuka ellátja a házat, otthonhangulatot teremt, szeretgeti a gyerekeket, főz stb.

Nem mondom, hogy egy férfi képtelen egy-egy főzésre, de azért nem őket teremtette a Jóisten a családi tűzhely őrenek.

aug. 7. 13:31
 30/36 A kérdező kommentje:

28-as, inkabb arrol van szo, hogy akarhogy is nezzuk, a csaladok nagy reszeben , legyen az akarmilyen orszag, az anya az elso szamu gondozo.

Sot, meg az allatoknal is. Az,hogy az apak elmennek honapokra is akar, mar az 1800 as evekben is igy volt, mentek ahol volt munka.

En inkabb a lelki reszere gondoltam a kerdesnel, persze, hogy egy felnott, egeszseges ferfi el tud latni egy gyereket, barki kepes ra.

Arra gondoltam, hogy mennyire viselne vajon ez meg az anyat, meg a gyereket, a kapcsolatukat.

aug. 7. 14:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!