Elvallalnatok egy 4 honapos kulfoldi munkat (anyukak) ?
Figyelt kérdés
4-10 eves korosztalyu gyerekek maradnanak otthon az apukaval.aug. 6. 15:50
1/36 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy annyira jól fizessen.
2/36 anonim válasza:
Csak akkor, ha a gyerekeket is tudom magammal vinni.
4/36 anonim válasza:
Mennyit fizet, mennyit tudok hazajönni?
5/36 anonim válasza:
Nem. Szerintem nem tudnának annyit fizetni, amiért elvállalnám.
Gyerekeket vinni esetleg? Ha ez kivitelezhető, csak abban az esetben mennék. Bár gondolom suli,ovi...
7/36 anonim válasza:
Ha nagyon jó a pénz akkor igen. 4 hónap nem a világ vége.
Persze attól is függ életképes e annyira apuka, hogy helyt álljon egyedül addig otthon
8/36 anonim válasza:
Nyilván ha felmerul a kérdés, akkor valamilyen okból erre szükség van. Igen, elvalalnam
10/36 anonim válasza:
Ezt nem nekünk kell eldöntenünk, hanem apukának, hogy hajlandó-e rá, neked meg azt, hogy képes-e, minden szervezési dolgot végiggondolva (vinni-hozni, főzni, gondozni, takarítani, táppénzre menni, ha a kicsi beteg) és hát bizony még a gyerekeknek is áldásukat kell adniuk rá úgy, hogy mondjuk hetente kétszer videóbeszélgettek. A férjedet már kérdezted? Mennyi az a pénz és mire kell?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!