Tesómék televannak leanderrel kisgyerek mellett. Jó ez így?
Képzeld el, hogy egy rakás szobanövény is mérgező.
Lehet a te otthonodban is vannak olyan növények. Akkor te is ki kell dobd/el kell ajándékozd a virágaidat, ha tesód gyerekei átmennek hozzátok?
A lányom 2 évesen csak úgy ment oda növényhez (bokrok, leander, rózsa, paradicsom) és akkor szedett le gyümölcsöt, bogyókat, virágot ha rábólintottam.
Mondjuk ő egy óvatlan pillanatban rányúlt egy rózsára így lehet ezért nem mert minden növényt meggyepálni.
Rendben, tehát nem kell tartani tőle ha megtanítod a gyereked, hogy ne nyúljon hozzá és egyébként is ezermás mérgező dolog van, miért kellene pont ezt kihagyni az életünkből. Meg amúgy minek félted annyira a gyereket.
A saját véleményem az, hogy olyan helyen lehetne leandert és más szuper mérgező növényt tartani, ahol kevesebb eséllyel éri el a gyerek.
Szerintem sokatmondó az is, hogy mivel nem bízhatsz 100%-ban főleg egy totyogóban, ha nem figyelsz, csinálhat olyat, amit te megtanítottál neki, hogy nem szabad. Ez a szerencsén is múlik. Nekem azt ne mondja senki, hogy nem.
Persze tőlem édesmindegy, hogy kint vagy-e a gyerekkel és 3 percenként odapillantgatsz közben, hogy játszik-e azzal leandererdővel amit kiállítottál a teraszra vagy sem, én szeretek biztosra menni…
Jöhettek nekem a szentszöveggel, hogy jajazéngyerekem már 1 évesen is megkérdezte, hogy ehhez hozzányúlhatok-e mert olyan szuperszülő vagyok, hogy mindent megtanítottam neki.
Csak nehogy aztán csináljon olyat, amirőo te azt hiszed, hogy nem csinálna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!