Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen kezdte el nézni...

Mennyi idősen kezdte el nézni a gyereketek a rajzfilmeket? Min nézitek? Van akié nem nézi?

Figyelt kérdés
aug. 4. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez én fiam szepterben tölti a kettőt, még nem néz semmilyen mesét.

Nagyon ritkán nézünk tv-t nappal mellette, de akkor is hidegen hagyja. A gépen vagy telón néha próbáltam mutatni neki babáknak való videót (pl. Ovitévés gyerekdalok), eleinte érdekli, de aztán ott is hagyja, szerencsére még egyáltalán nem igényli, nem köti le, remélem még egy darabig így marad 🙂

aug. 4. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

3 évesen kezdte, thomas a gőzmozdony volt a kedvence. Sokáig nem kötötte le, 2 rész után otthagyta, kb negyed óra lehetett. Később Sam a tűzöltó meg Jake és sohaország kalózai voltak a kedvencek, utóbbit nagyon sokat is olvastam neki egy disney könyvből. Na meg a mancs őrjárat. De ekkoriban (4-5 évesen) se érdekelte annyira, fél óránál tovább nem ült meg. Ő ilyen volt :D

Amin néztük: Disney+ meg HBO Go (vagy max vagy akárhogy is hívják, akkor még hbo go volt, azóta nincs nekünk már) TV-n mentek az appok.

Szívesebben játszott.

Már most ellenne a TV előtt akár egész nap is ha hagynánk, bár mese helyett űrkutatást meg hasonlókat néz, 9 éves.

aug. 5. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:

A mi fiúnk most kezdegeti nézni a rajzfilmet, nemsokára 5 éves az ősszel.

Nándi mese a kedvenc, bogyó babóca ritkán

aug. 5. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Masfel eves, meg soha nem latott TV-t bekapcsolva, remelem meg masfel evig igy is marad.
aug. 5. 06:46
 5/7 anonim ***** válasza:
8 évesen Nills Holgersont. Az 5 éves még nem néz, csak egy dínós ismeretterjesztőt nézett végig eddig.
aug. 5. 06:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4 eves, nem érdekli. Ha nez valamit, az barkácsolós videó, az apjával. Az érdekli. A rajzfilm nem.
aug. 5. 06:52
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

A nagynál olyan 1,5 évesen kezdtük a meséket, én akkor mentem vissza dolgozni, és őt akkor küldték haza minden nyavalyával a bölcsiből. A kicsi már ebbe született bele kvázi, de nem igazán hatja meg. Pocoyo, Bing nyuszi, Bogyó és Babóca, ilyesmi megy nálunk. Technikailag a tévén, de nincs előfozetésünk, szóval Youtube Kidsről meg HBO go-n (vagy Max vagy mi :D ), előre letöltött rajzfilmek (mint pl a Frakk és Vízipók Csodapók és társaik) a saját lejátszónkon. Szeretnek az ölünkben ülve számítógépről is nézni valamit, de alapvetően nem ez a fő csatorna.

Olyan 5-10 percig köti le mindkettőt egy-egy mese. Jó, a nagyobb már 4 éves, őt ha éppen jó hangulatában találja és érdekli, egy egész estés Disney film is simán leköti, de a kicsi most lesz 2, és neki még tényleg max 1 Bing nyuszi-ig terjed a figyelme. Nem annyira érdekli, de szükségmegoldás (itthonról dolgozik az apja is és én is, bölcsi most perpill nincs, foglalkozni velük úgy, ahogy kéne, nem tudunk mindig, ezekre az átmeneti időszakokra, amíg megbeszélések vannak meg fontos határidős feladat a munkában, akkor szoktuk bekapcsolni, hátha lesz pár perc nyugi. Általában nincs).

aug. 5. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!