Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyit tudott foglalkozni...

Ki mennyit tudott foglalkozni a gyerekevel mikor már úton volt a kistesó?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok, ma realizáltam, hogy úr Isten, hogy nőtt meg ilyen gyorsan a kisfiam? (Tegnap lett 16 hónapos) és hogy én "hol voltam eddig"?! Mostanság nagyon apás lett mióta terhes lettem és cicizni is csak 1 max 2 egy nap. Mivel nem nagyon szabad most emelnem, hajolgatnom és társai így nagyrészt apa csinálja ezeket. Ez a várandóságom minden szempontbol nehezebb, fárasztóbb így próbálok sokat pihenni. Viszont ma mikor leültem vele játszani rámtört a sírás, hogy egy pár hónapja alig jut rá "időm" :( és milyen szar amya vagyok, elveszett az az idő amit eddigén pihentem :(

Nyilván tudatosítom magamban, hogy a tesó is olyan fontos mint ő, és muszály odafigyelnem magamra, hogy ő is jól legyen. De ez így olyan nehéz :( És mi lesz még ha megszületik a tesó. Ahhhh

Mással is volt így?

Jó tanács?

júl. 29. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem hogy terhesség alatt miért nincs rá időd. Oké pihentél, de azért ülve és fekve is tudtál volna vele lenni. Apuka nem dolgozik? Vagy ki volt vele egész nap?

Vigasztláskepp mondom, ha megszületik a pici ez még sokkal rosszabb lesz. O egész nap cicin fog lógni, altatgatod, ...akkor még ennyi időd sem lesz a nagyra. Aki kis korkülönbséggel vállal babát, az ezt vállalja.

júl. 29. 12:32
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem csak a hormonok.

Vele vagy, játszol vele. Ez teljesen jó emelgetés nélkül is. A cici sem gond, elmúlt 1 éves, nem baj, ha már nem cicizik.

júl. 29. 12:34
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
mi lesz veled, ha meglesz a második?
júl. 29. 12:36
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
En is 20 hetes vagyok, masfel evesem van mellette, hat nehez nekem is, problemas ez a terhessegem, fedi a mehlepeny a mehszajat. Amikor a ferjem szabadnapos mindig o van vele, napkozben azert igyekszem elvinni setalni, a kanapen jatszunk, sokat olvasunk, es csak akkor emelem, ha nagyon muszaj.
júl. 29. 12:38
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Most hiába pontozzátok le azokat akik az igazságot írták. Nem most nehéz, hanem amikor már meglesz a kicsi. Ha már most gondot okoz mi lesz akkor? Nekem 4 év van a 2 gyerek között. A kicsi 5 hetes. Majdnem minden időmet lefoglalja, de amég várandós voltam, reggeltől estig a naggyal foglalkoztam és nem pihengettem. Van még 20 heted foglalkozni vele. Élvezd ki, mert neki is szüksége van rád.
júl. 29. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
A 4 ev korkulonbseg eleg messze all a 1,5-2 evtol.. mondjuk egy 3-3,5 evesnek mar fel kell tudni fogni, hogy anyanak pihenni kell, egy masfel evesnek aligha sikerulne. Melle ugye oviba jar… szoval en az utolso valaszolo helyeben nem osztanam az eszt. Mindenki tudja, hogy durvabb lesz, ha a kicsi megszuletik, ettol meg pl. a mehlepenyem nem fog magatol feljebb ugrani a mehszajrol, es ugyanugy veszelyeztetett leszek.
júl. 29. 12:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem egész nap egyedül játszik, leülök vele, odabújik könyvet nézünk stb stb...... de ugrándozni rohangálni nem tudok vele, szóval játszok vele csak nem épp úgy ahogy az apukája. Vagy amit jobban igényel, es mivel szabim volt az apukája 2 hétig, valószínű azért bukott ki ez rajtam. Igen tudom mi vállaltuk.. nem ezzel van a probléma, én még fejre is állnék vele ha lehetne de ha egyszer nem lehet... ugyam ez van velem mint veled 4-es valaszoló....
júl. 29. 12:48
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
4-es vagyok, en nem latom az enyemen, hogy annyira erzekelne a valtozast egyebkent. Bar o elotte is sokat volt az apjaval, csak akkor altalaban elore foztem es takaritottam, nem pihentem amig ok nem voltak itthon. Amugy is vannak apasabb meg anyasabb idoszakai. Viszont pontosan emiatt az eddig megosztott ejszakazast most teljesen atvallaltam, hogy meg ott is erezze, hogy megyek, amikor tudok.
júl. 29. 12:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
2,5 év van a lányaim között. Nem akarlak elkeseriteni, de ha megszuletik a kicsi, még nehezebb lesz. Addig pedig élvezd ki, hogy csak a naggyal tudsz lenni.
júl. 29. 13:36
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
Kedves 6# köszönöm a kedves kioktatást. Belső hegszétválással csináltam végig a második terhességemet a felétől. Attól az elsőszülöttem nem szünt meg létezni számomra. Nem a semmibe beszélek. Egy 4 éves gyereket aligha köt le egy mesekönyv fél évig vagy ha tologatom neki a játékot, főleg a melegebb nyári időszakokban amikor az udvarra és miegymásra vágyik. Vagy hallgatta volna állandóan azt, hogy most anya fáradt, anyának most fáj stb.. Nem azért szültem, hogy a kisebb miatt parkolópályára kényszerüljön. Mindent lehet terhesen csak óvatosan. A kérdező meg nem azt írta, hogy baja van és fekvésre van itélve, hanem, hogy fáradt és állandóan pihenne.
júl. 29. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!