Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet egy kisgyereket...

Hogy lehet egy kisgyereket lefogyasztani? A fiam mindjárt 6 éves. 32 kiló és 130 cm. Szóval óriási. És csak most lesz nagycsoportos. Családi házunk van, mozog bőven, de farkas étvágya van. Mindent megeszik és sokat. Meg nyáron csak befigyel

Figyelt kérdés
délutánonként egy kis jégkrém ebben a melegben. Meg többször van nasi is, én is engedékenyebb vagyok, hiszen nyári szünet van. De nagy pocakja van és jó széles háta. Csak ez így nem jó.
júl. 25. 11:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%
29# - na ez durva, hogy a saját apja teszi tönkre a gyereket... az apák gyöngye, az ilyet ütném...
júl. 25. 14:54
 32/36 anonim ***** válasza:
27%
Én szakemberhez vinném, részletes étkezési naplóval. Adjon ő tanácsot, ne a gyakoris anyukák látatlanban.
júl. 25. 18:14
 33/36 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen kérdést se ide, se redditre nem szabad kiírni, mert te leszel a sz.ranya.

Ha elveszed tőle a nasikat, amint kikerül a látókörödből hányásig fogja tömni magát például a büfében vagy a barátainál. Az esetek többségében ez van. 🤷🏼‍♀️

júl. 25. 23:35
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
33# nem az összeset kell elvenni és nem hirtelen, hanem fokozatosan csökkenteni, helyettesíteni más alternatívával!
júl. 26. 07:30
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Mozognak ezek a gyerekek?

Én kövér gyerekek szüleinék tapasztalom a “ne fuss, mert elesel” mondatot, vagy “pihenj, mert le vagy izzadva/le fogsz izzadni” mondatokat, vagy hogy “ne mássz fel, mert leesel, nem biztonságos”, és a gyerek kb csak homokozhat meg beszélgethet meg kocsit tologathat.. ahelyett, hogy visszamászna 100x a csúszdán, átfordulna a mászókán, felmászna a fára, mászókàra és kifulladásig fogócskázna, szaladnac de a ducik szoktak karúszóval és/vagy úszógumival is pancsolni, nehogy megfulladjon ott is, ahol lábujjhegyen leér a lába.

Nem baj, ha izzad, vagy ha megterhelő, de örömteli mozgást végez, vagy ha kicsit hajtania kell a sikerért. Minél több olyat csinàljon, hogy kimelegedjen boldogan.. engedjétek mozogni a gyerekeket, akkor mindegy, mit és mennyit eszik, bölcsi-ovisok energiabombák, egész nap tudnának játszásiból szaladni ès mászni.

júl. 26. 14:58
 36/36 anonim ***** válasza:
142cmes 27 kilós 9 éves anyukája voltam.
júl. 26. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!