Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért várják 2-3 évesektől,...

Miért várják 2-3 évesektől, hogy nagycsoportos ovisként viselkedjenek?

Figyelt kérdés
Ez valami új dolog? Én úgy emlékszem, mikor kicsi volt a lányom, senki sem várta, hogy egy 2-3 éves beszéljen, mondókázzon, szobatiszta legyen, ne hisztizzen, játsszon másokkal,viselkedjen. Most meg mindenhol ilyeneket hallok meg olvasok, hogy uuuristen 2,5 eves es meg nem beszel biztos visszamaradott, hogyan lehetne fejleszteni. Meg hogy jezusom már 3 éves és még mindig hisztis. Komolyan, csak pislogok.
2022. szept. 11. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert a neten mindenki azt ír amit akar, mindenki gyereke 3 évesen már egyetemre megy.
2022. szept. 11. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk ha 2,5 évesen nem beszél ideje szakemberhez fordulni. A többiben igazad van, sajnos az interneten könnyű abba a hibába esni, hogy hasonlítgatjuk a gyerekeket, de minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének és ha gond van idejében fejleszteni.
2022. szept. 11. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes, és egyben gáz is szerintem. Az én fiam 2,5 éves, kb 50 szava van, de nem beszél mondatokban. Hipotónia miatt megkésett volt kicsit a mozgásfejlődése, amit dévénnyel korrigáltunk, (és ami amúgy általában magával vonzza a lassabb beszédfejlődést, de sebaj..) de a védőnő most státusz után neurológiára küldött, mert nem beszél folyamatos mondatokban, és nem használ olyan névmásokat, hogy enyém, tiéd, miénk, övék...amúgy tök értelmes, okos, mindent megértő, és megértető gyerek.. szóval.. jókérdés...
2022. szept. 11. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Én 3 évesen diplomáztam, de a nehéz vizsgák előtt azért bepisiltam.
2022. szept. 12. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bepisiltem. Amugy. Na ezert nem jo 3 evesen diplomazni🤣
2022. szept. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!