Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti szoktatok néha rá...

Anyukák ti szoktatok néha rá csapni a gyerekre?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szégyellem magam, bűntudatom is van mindig.

Tudom Meg érdemlem.

De olyan hamar el fogy a türelmem.

És ha már semmi sem segít, próbáltam szépen, könyörögtem, próbáltam erelyesebben rá szólni, és úgyse használ, akkor sajnos el durran az agyam és rá csapok a fenekére vagy az arcára, vagy megfogom a két vállát és megrángatom.

Mondjuk ez se nagyon hatja meg, utána ugyanúgy csinálja amit nem szabad.

Úgy érzem olyan sok van rám, tudom ez nem kifogás, nem szabad lenne Meg vernem a gyerekem.

Egyedül nevelem, most fogja kezdeni az ovit, munkát kell találjak, közbe a válás, mindent egyedül intézzek, de közbe rengeteg időt akarok tölteni a kisfiammal, egész nap ugye együtt vagyunk, de a dolgaim mellett, sokat játszok vele, bent, kint, megyünk sétálni, motorozni, mindenhova együtt megyünk.

Sokat mesélek, olvasok neki, fejlesztő játékokat játszunk, mondokakat tanulunk.

Megyunk fagyizni, boltba, kirándulni együtt.

De mostanában higy ennyire rossz többször rá csapok.

És utána annyira bánom, sirok hogy hogy csinalhattam ilyet.

Félek emiatt lesz valami lelki sérülése, és ezzel elrontottam az életet.

jún. 15. 20:59
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
59%

"Mi legalább neveljünk a gyerekeinket."

Mi is neveljük a gyerekeinket, csak nekünk sikerül pofozás és rángatás nélkül. De gondolom téged is felpofoz a férjed, ha megérdemled.

jún. 16. 15:20
 32/45 anonim ***** válasza:
58%

"Mi legalább neveljünk a gyerekeinket. Az hogy 1-2 alkalommal amikor megérdemli kap egyet a fenekére abba még nem halt bele gyerek."

Ja, mert nevelni csak veréssel lehet? Akit nem vernek meg, az nem lesz ember? Sajnálom a gyerekeidet.

jún. 16. 15:24
 33/45 anonim ***** válasza:
36%

Nem ezt mondjuk te agyalágyult. Azt, hogy ha kell oda kell lépni rendesen, különben sosem tudja hol a határ. Akció-reakció.

Mennyivel jobb bezárni büntetésből a szobájába? Vagy büntisarokba küldeni stb.

De ti liberális újhullámos mamák még azért sem szóltok a gyerekre, amiért kéne. Nem egy ilyen új módon nevelt kölyökkel van tele a hócipőm. Emiatt nem járunk lassan gyerekes helyekre, mert borzalmasak a gyerekeitek. Már kicsinek is önzők és frusztráltak, visítoznak, mint egy elmebeteg.

A mieink normálisak.

Az, hogy nem hagyom, hogy lek*vázzon, és ezt nyomatékosítom az szükséges. Miért te hagyod, hogy így beszéljen veled vagy más felnőttel a gyereked?

jún. 16. 15:36
 34/45 anonim ***** válasza:
15%
Igy van,pont emiatt fogjuk egyre inkább meggyűlölni a ti és mások gyerekeit ,és ezért lesztek egyre több helyről kitiltva HÁLA AZ ISTENNEK!:D
jún. 16. 15:54
 35/45 anonim ***** válasza:
66%

"A mieink normálisak.

Az, hogy nem hagyom, hogy lek*vázzon"

Ja, hogy a tiéd normális, de azért lekurváz. Értem. Gondolom apuka is így beszél veled, tőle hallja. Az enyém sosem kurvázott le, tudod, mi nem így beszélünk otthon.

jún. 16. 16:00
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ütöttem meg egyszer sem. Ez nem jelenti, hogy nem volt fegyelmezés. Már gimnazista, jól tanul, lelkiismeretes, kedves, jólelkű, szorgalmas. Amit elértem nála, azt türelemmel, magyarázattal (nem gügyögve)és példamutatással értem el. Nem ítélem el, ha valaki vészhelyzetben rácsap a gyerekre, persze nem előre megfontoltan, hanem az ijedtség miatt. De nem helyes a gyereken levezetni a feszültséget, ahogy a kérdező teszi.
jún. 16. 16:46
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

"A mieink normálisak.

Az, hogy nem hagyom, hogy lek*vázzon, és ezt nyomatékosítom az szükséges. Miért te hagyod, hogy így beszéljen veled vagy más felnőttel a gyereked?"

Az enyém még sosem kurvázott le, pedig nem verve nevelem. 🤷‍♀️

Nem mondom, hohy tökéletes gyerek, mert feszegeti a határokat, de ilyet nem csinál.

Ellenben azt látom, hogy akit vernek otthon, az a közösségben is így rendezi le a problémáit, hogy megveri a gyengébbet.

jún. 16. 16:58
 38/45 anonim ***** válasza:
50%

Idióták vagytok mind.

Úgy viselkedtek mint az óvodások.

Egy anonim oldalon veszekedni istenem.

Mindenki nevelje a gyereket ahogy akarja...senkinek nincs beleszólása(nyilván normális keretek között, nem vagyok az erőszak híve, és az híve sem, hogy a gyerekkel csak mézes mazasan szabad beszélni, mert ha nem akkor serul a lelke)

Ha valaki racsap a gyerek seggere az nem egyenlő azzal, hogy agyba fobe veri a gyereket.

Akinek a gyereke ért a szóból, soha nem durran el az agya semmi miatt annak gratulálok, mondja el mi a titka.

jún. 16. 17:15
 39/45 anonim ***** válasza:
14%
Én olyat láttam, hogy a gyerek rugdosta az anyját, az meg ölelgette, és duruzsolt neki. Minél jobban ölelgette, a kölyök annál jobban rugdosta, és közben torka szakadtából üvöltött. Gondolom, szerintetek ez így van rendjén. Az ilyen gyerekek készítik ki az unokahúgomat az iskolában, ahol tanít.
jún. 16. 17:27
 40/45 anonim ***** válasza:
22%
Egy két segre csapástól nem lesz lelkisérült egy gyerek se.
jún. 16. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!