Anyukák! Ti hol vásároltok leggyakrabban gyerekruhát? Oviba mibe viszitek a gyereket?
Most kezdtük az ovit és meglepődve tapasztaltam, hogy több kisgyereken farmer vagy vászon naci volt és nem is ez a kimondott "puha" darab.
Oké, 3 nap volt csak a héten, de gondolom ez nem sokat jelent. (Évnyitóra nyilván ünneplőt adtam rá)
Én melegítőben vittem, mert úgy gondoltam az a legkényelmesebb, praktikusabb stb. (amúgy divatosabb darab, nem az a kimondott mackó nadrág)
Nálatok mi a jellemző?
Illetve még egy olyan kérdés, hogy a ti ovitokban is kérnek 3 teljes garnitúra ruhát bentre? A váltást megértem, meg egy plusz melegebb réteget, de minek komplett 3 szett? (mivel nincs tapasztalatom lehet ezt később megfogom érteni, csak elsőre meglepett
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ti hol vásároltok általában? Rendelős oldal is szóba jöhet.
Én megmondom őszintén, hogy eddig Pepcoban vettem a legtöbb ruhát, néha F&F-ben, mert úgy voltam vele, hogy itthon tökéletes, úgy is kinövi, mire tönkremegy.
Most, hogy kezdte az ovit azért kerestem (talán) jobb minőségű ruhákat, szebbeket, pl. H&M, Reserved (nálunk nincs üzlet, legközelebbi is 100 km, ezért rendeltem), de kicsit elkerekedtek az szemeim, amikor egy melegítő 4995 Ft. Nem mondom, hogy csak a Pepcos 1800 meg 2300 Ft-os nadrágokat engedhetjük meg magunknak, de azért na. H&M-ben is elég magasak az árak, vagy csak én nem voltam eddig otthon ezekben, de egy hosszú ujjú is 3-4 ezer???
F&F és kik
Születése óta innen szerzem be a ruháit
Ár érték arányban kilehet fogni jókat és "divatosakat"
Én szeretem
Én gyerekeim is most kezdték az ovit. (Ikrek).
Nálunk is kb ennyi váltást kérnek az esetleges wc balesetek miatt.
Én eddig kényelmes ruhákban láttam a gyerekeket, nem csindi-bindi cuccokban. Bár nálunk előre szóltak hogy nem divatbemutató, úgy öltöztessük őket. (S lásd, csak van olyan akinek ezt külön meg kell jegyezni...)
Mostanában én ráálltam a H&M és C&A gyerekruháira. Nem a legolcsóbbak, de tapasztalatom szerint bírják is a gyűrődést. Vannak Brendonból ruháik, de az csak azért mert a férjem ott vesz nekik mindent amikor ő megy. Többször elmondtam hogy felesleges ruhát ott venni (cipő az oké), nem pofázom el többször. Mindegy.
Szóval én most beálltam ezekre a ruhákra, tökéletesen megfelelnek míg hordják őket. Én sem a legnagyobb boldogsággal fizettem ott a héten, csak pótoltam ami hiányos volt nekik (az egyiknek pólók, a másiknak nadrágok, mindkettőnek melegítő, meg egy-két vékony nadrág) 57ezer. Nem tetszett, de pl. a fiamnak aki magas és vékony, ott találok több olyan nadrágot ami végig megkötős, és esetleg nem sül bele. Merthogy fiúknak legging vastagságú nadrágot én alig, vagy nem találok. (Szívesen fogadok tippeket is)
Akciós H&M-et szoktam figyelni, 6-700Ft-ért lehet pólókat kifogni. 1000-ért pulóvert, nadrágok 2000 körül. 12 fölött ingyenes a szállítás.
Lányaim vannak, így az ovis öltözet a leggings/tunika kombó, de bőven vannak, akik harisnyában, tüll szoknyában hozzák a lányokat, mert a kicsi királylány szeretne lenni.
Fiúknál az általános a melegítő-póló. Ritka a farmer vagy a vászon nadrág, de az ing is előfordul.
A több váltás ruha a biztonság kedvéért van. Reggeli közben simán kiborulhat a tea, séta közben szembe jön egy pocsolya és még csak dél lesz. Jobb, ha van mihez nyúlni.
Szia! Nekem nagycsoportos a fiam. Nálunk azt hiszem, egy váltás ruhát kérnek,
én legalábbis annyit raktam. Ha kisebb a gyerek és még régen lett szobatiszta, alulra valóban érdemes több váltást pakolni. Nekem elég vegyes, hogy hol vásárolok, Pepco, Lidl, H&M, szeretem a Next-et is (nextdirect.com). Én bentre mindig kényelmeset adok rá, farmert csak hazamenősnek néha. Olyat adj ta egyébként, amit nem sajnálsz, leeszik, leöntik, összekenik, lehet benne marad a folt. Ahogy mondták, fentebb is, nem divatbemutató, szerintem a kicsiket még annyira nem érdekli (legalábbis a fiúkat).
Hm, lidl, aldi, cunda, next. Kb. ilyen sorrendben.
Nem divatbemutató. Lányom leggings-h.póló, melegítő-póló kombinációkban van. Szoknyában ritkán, neki nem praktikus. Harisnyàt nehezebben húzza fel szépen, mint a pamut nadrágot.
Nem kérnek 3 váltást, sose kértek. Kiscsoportban sem. Ránk van bízva, csak annyit kértek, legyen elég. Pólóból szoktam kettőt rakni illetve zokniból. Váltás bugyi sose kellett, de egy van a zsákban. A hajcsat jobban fogy.
Nem divatbemutató, de én azért figyeltem arra, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy papagáj vagy mint akire csak ráborult a szekrény.
Valószínűleg a saját lelkem miatt. 😊 Most ne azt gondoljátok, hogy kosztümben vagy frakkban járnak. Csak a harmóniára figyelek.
Lidlben vettem most nadrágokat és a pólókat is ott szoktam. Még a tesco vagy a Takko, amit kedvelek. Takkoban most egész jó kedvezmények voltak\vannak.
A Sinsay-t nagyon ajánlom. Őszinte leszek, egy hónapja fedeztem föl a webshopot. 2 hétig csak nézegettem, nagyon tetszettek a ruhák, árban is jók voltak, csak nem ismertem eddig, a webes ruhavásárlásban pedig nem igazán hittem eddig, sok olyat lehet hallani hogy a H&M ruhái például nem méretazonosak. Szval nagyon tetszett a Sinsay kínálata, végül rendeltem. Azóta már a harmadik körön vagyok túl, egyszerűen imádom a ruhákat, amelyeket onnan rendeltem. Két sulis, egy bölcsis gyerkőcöm van mindhármuknak a Sinsay-ből vásároltam be szeptember elejére.
Én ügyelek arra, hogy csinosak legyenek. Nyilván a kényelem a főszempont, de farmerből sem a kemény vastag létezik csak. Kifejezetten igényesen, csinosan öltöztetem még a bölcsisemet is. Ez nekem fontos.
Osszevissza mindenhol
Volt h turiba szereztem be vadi uj cimkes szoknyat ruhat 😁
Alap h kenyelmes legyen szoval sok melegito leggins harisnya egyde ruha sort ...
Az oviban is fetrengenek ha olyan kedvuk van.
Gyorsan fel le tudja venni nem legyen zipes gombos hacacare full szallagos cicomas
Leginkabb gumis dereku rugalmas amyagu ruhak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!