Milyen mesekönyvet olvasol a gyerekednek a leggyakrabban? Neki melyik a kedvence? Mennyi idős?
Nem fogod elhinni de a 3 éves fiam állandóan azért nyaggat hogy a Petőfi verseit olvassam fel neki.
Van egy verses kötetem"Petőfi összes verse"..Minden nap olvasnom kell pár verset alvás előtt..Fogalmam sincs honnan jött neki ez,de jó,mert a 4-dik versnél (főleg ha hosszú vers) már úgy alszik mint a bunda..:)
Így én Petőfit olvasok neki..
6 éves ikerfiaimnak Findusz könyvek minden mennyiségben, gyűjtjük a könyvsorozat darabjait, örök kedvenc :)
4 éves lányomnak a Tesz-vesz város, 2 éves fiamnak pedig még nincs kedvence, vele a Tanulom a szavakat könyvsorozatot forgatjuk a legtöbbet.
Anna Peti és Gergő sorozat könyveit olvassuk minden este. Van 4 belőle, ő választ, elmeséli magának az összeset!, ez kb 15-20 perc, addig én lefürdök, teszek-veszek, majd én olvasok neki 2-3 mesét.
3 éves kislány
Benedek Elek: Kék liliom,
Nagyon szeretik a kicsik.
Két nagy kedvenc van: Boribon és a Bogyó és Babóca könyvek. Kivülről tudja, de megunhatatlan mindegyik rész.
2,5 éves
4 éves fiamnak jelenleg a Gőgös Gúnár Gedeon a kedvence. Meg ősszel megkapta a szülinapjára Janikovszky Éva: Már óvodás vagyok c. könyvét, azért is odáig volt :)
Ha a nagyinál van, ott meg az ottani kedvence a Szutyejev-féle Vidám mesék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!