Anyukák! Ti hol vásároltok leggyakrabban gyerekruhát? Oviba mibe viszitek a gyereket?
Most kezdtük az ovit és meglepődve tapasztaltam, hogy több kisgyereken farmer vagy vászon naci volt és nem is ez a kimondott "puha" darab.
Oké, 3 nap volt csak a héten, de gondolom ez nem sokat jelent. (Évnyitóra nyilván ünneplőt adtam rá)
Én melegítőben vittem, mert úgy gondoltam az a legkényelmesebb, praktikusabb stb. (amúgy divatosabb darab, nem az a kimondott mackó nadrág)
Nálatok mi a jellemző?
Illetve még egy olyan kérdés, hogy a ti ovitokban is kérnek 3 teljes garnitúra ruhát bentre? A váltást megértem, meg egy plusz melegebb réteget, de minek komplett 3 szett? (mivel nincs tapasztalatom lehet ezt később megfogom érteni, csak elsőre meglepett
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ti hol vásároltok általában? Rendelős oldal is szóba jöhet.
Én megmondom őszintén, hogy eddig Pepcoban vettem a legtöbb ruhát, néha F&F-ben, mert úgy voltam vele, hogy itthon tökéletes, úgy is kinövi, mire tönkremegy.
Most, hogy kezdte az ovit azért kerestem (talán) jobb minőségű ruhákat, szebbeket, pl. H&M, Reserved (nálunk nincs üzlet, legközelebbi is 100 km, ezért rendeltem), de kicsit elkerekedtek az szemeim, amikor egy melegítő 4995 Ft. Nem mondom, hogy csak a Pepcos 1800 meg 2300 Ft-os nadrágokat engedhetjük meg magunknak, de azért na. H&M-ben is elég magasak az árak, vagy csak én nem voltam eddig otthon ezekben, de egy hosszú ujjú is 3-4 ezer???
Pepco, lidl, aldi, kik.
Reggel időjárásnak megfelelően öltőztetem, lásd most is. Reggel hideg van, melegítő szettben mennek vékony széldzsekiben. Mikor oda érünk áthúznak egy legginst.
Később ugye már meleg van így nem sűlnek oda,ebéd után meg hozom őket haza.
Nem kérnek 3 garnitúrát, de van elég váltójuk a biztonság kedvéért.
Lányom van, leggings+póló (pulóver) kombinációban jár, én most veszek majd neki melegítő nadrágokat is.
Tök felesleges a H&M-ből megvenni drágán, ugyanúgy kilyukad, mint a fele áron kapható pepcos.
Nagycsoportos a fiam. Mi is a Pepcoból vagy F&F-ből vásárolunk.
Nálunk 2 váltást kértek.
Egyébként most még rövidnadrág-pólóban jár, ugyan reggel hűvös van, de napközben meleg. Melegítő nadrágokat most fogunk venni, eddig még nem volt rá szükség.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Látom, hogy valaki(k) lefele pontoz, nem én voltam.
Én is figyelek arra, hogy miben van a gyerek, nem öltöztetem se túl színesbe, se túl mintásba és "dizájnosabb" darabokat kap. Nyáron volt 3 éves és fiú. Nincsenek kimondott játszós ruhája sem. Nem rakok el foltos vagy tök bolyhos ruhát. Nem sajnálom őket, gyerek, játsszon, élvezze, úgy is gyorsan kínövi.
Megnézem az említett boltok kínálatát. Nem zavar, ha drágább, de tényleg normál minőség.
Valaki írta a Sinsay-t, hát, én próbálkoztam vele, de nem az én idegeimnek való az. Üzletekben nincs is gyerekruha már... a rendelésemből hol kimaradt valami, hol nem azt küldték, hol totál más méretet, hol vegyes méretet pl anno body csomagban 3 különböző számozás.. de adott méreten belül is vannak óriási különbségek és volt olyan melegítő, amit kimostam és totál bolyhos lett rögtön, pólók meg eldeformálódtak az első mosásnál.
Tényleg csak az lepett meg, hogy a kisfiúk is normál farmerben voltak bent egésznap. Az én fiam pl. nem tudja ki-be gombolni. Sok farmer hatású nadrágja van, de azok gumisak, mégis jól néznek ki. Gondolom az óvónők sem szeretnék 21 gyerek nadrágját gombolni egésznap...
Melegítőben járnak iskolába és óvodába is. Nem csak az enyémek, a társaik is.
Kedvenc a Scamp.
Azin kívül Reserved, H&M, Decathlon.
SweleyTodd96!
"Szia szerintem a leggings közönséges"
Egészségedre! Szerintem meg egy jóval pubertáskor előtt álló kisgyereken nem az.
Egyébként is a legtöbb nekik "leggings" néven árult ruhadarabnak nem sok köze van a felnőtteknek szánt leggingsekhez. Átlagos testalkatú vagy vékonyabb gyereken nem tapadnak második bőrként, nem átlátszóak kicsit se és nem vágnak be tevepatát csinálva. Inkább vékony pamutnadrág kategória.
Egész nyugodtan viselhetik rövid pólóval is.
Mondjuk én hosszítottat írtam, de nem azért mert közönségesnek tartom. Hanem mert a lányom ijesztően vékony, így röviddel csak tornára hordja, egyébként olyan ruhaneművel, ami ad egy kis plusz "volument" rá.
SweleyTodd96
Utennem a privatjara.
Nem divatbemutato az ovoda es a gyerek ek olyan ruha kell ami konnyu, rugalmas, konnyen es gyorsan leveheto, es nem sajnalod ha lyukas lesz vagy elszakad mert olcso.
Na a leggins pont ilyen!
Akar kozonseges akar nem meglatasod szerint.
Szia az én kislányom most lessz nagy csoportos és igen nekik is ennyi vàltó ruha kellett ha esetleg bepisil, vagy elesik és szétszakad rajta a nadràg....
Én nagyon ajánlom a Sinsay-t csak onnan rendelek szeretem ha kis csinos ruhàkba jár ,most mini egér mánia van :) fiamnak és lányomnak is innen rendelek mindent már rég . Ha valami nem jó vissza veszik vagy cserélik .
Nem régibe egy cipő hamar szét ment és cserélték :)
Nekünk mindig azt mondták hogy farmert ne adjak rà mert nem kényelmes egész nap . Bár a kislányom a testnadràgokat szereti (leggings) és az egybe ruhát 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!