Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti szoktatok néha rá...

Anyukák ti szoktatok néha rá csapni a gyerekre?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szégyellem magam, bűntudatom is van mindig.

Tudom Meg érdemlem.

De olyan hamar el fogy a türelmem.

És ha már semmi sem segít, próbáltam szépen, könyörögtem, próbáltam erelyesebben rá szólni, és úgyse használ, akkor sajnos el durran az agyam és rá csapok a fenekére vagy az arcára, vagy megfogom a két vállát és megrángatom.

Mondjuk ez se nagyon hatja meg, utána ugyanúgy csinálja amit nem szabad.

Úgy érzem olyan sok van rám, tudom ez nem kifogás, nem szabad lenne Meg vernem a gyerekem.

Egyedül nevelem, most fogja kezdeni az ovit, munkát kell találjak, közbe a válás, mindent egyedül intézzek, de közbe rengeteg időt akarok tölteni a kisfiammal, egész nap ugye együtt vagyunk, de a dolgaim mellett, sokat játszok vele, bent, kint, megyünk sétálni, motorozni, mindenhova együtt megyünk.

Sokat mesélek, olvasok neki, fejlesztő játékokat játszunk, mondokakat tanulunk.

Megyunk fagyizni, boltba, kirándulni együtt.

De mostanában higy ennyire rossz többször rá csapok.

És utána annyira bánom, sirok hogy hogy csinalhattam ilyet.

Félek emiatt lesz valami lelki sérülése, és ezzel elrontottam az életet.

jún. 15. 20:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
47%
A sok tökkkkéletes mintaszülő :D Imádom..
jún. 16. 10:05
 22/45 anonim ***** válasza:
45%

21, persze, vagy csak mondják, kamuznak.

Egyébként ezért van ilyen sok szofogadatlan gyerek mert nem lehet még csak csúnyán se nézni a gyerekre .

Csak sajnos vannak olyan gyerekek akiknek nem használ az ha cukiskodva magyarázza a szülő azt amit nem szabad.

Ha pl a gyerek kiszaladt az autó elé, minimum egy seggreverest érdemel, főleg ha már ezerszer volt magyarázva, hogy nem csinálunk ilyet .

1001. Alkalommal lehet hogy tragédia történik, akkor szarhatja a szülő a cukiskodast.

jún. 16. 12:25
 23/45 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az írásodból az jön le, hogy eszköztelen vagy. Esetleg ki vagy égve az agyaságtól. Mindenesetre csomó gyereknevelős könyv és insta/fboldal van, ahol tudsz tájékozódni. A csoportokat kerüld viszont messzire.

Ami a kiégést illeti, próbálj meg elszabadulni otthonról, feltöltődni. A férjed vagy nagyszülők nem tudnak vigyázni a gyerekre?

jún. 16. 12:32
 24/45 anonim ***** válasza:
69%

Még nem fordult elő, még kicsi is, szóval még nem direkt követi el a rosszaságokat, de a férjemen látom hogy neki már így is viszket a tenyere mindenért. Sajnos mindketten rossz mintákat hoztunk, de tudatosan dolgozunk rajta hogy ne vigyük tovább. Persze biztos fogunk hibázni, de nem szeretném megütni semmiképp. Engem apám nagyon sokat vert sokszor csak azért mert részeg volt, emiatt van bennem egy erős gát, ami visszatart.

Szerintem is fontos ezek leküzdésében hogy keress tudatosan más módszereket, pozitív fegyelmezésre, mert akkor ha azokat próbálgatod (még ha nem is jön be épp) akkor is van időd lehiggadni alatta.

Ezeket ajánlom instán pozitiv.fegyelmezes, és az anya.is.ember oldalait valamint novák ferenc videókat.

Az anya is ember az egyetlen ami nem álbíráló, álszranyázó és nem burkoltan agresszív eddig amit találtam és gyakorlati tanácsokat is ad.

jún. 16. 12:59
 25/45 anonim ***** válasza:
16%
Az hogy racsapni a fenekere vagy megragadni a karjat figyelem felkeltes celjabol az rendben van. De elitelem az arcra csapast meg a rangatast.. az elfogadhatatlan
jún. 16. 13:02
 26/45 anonim ***** válasza:
67%

"21, persze, vagy csak mondják, kamuznak."

Attól, hogy az agyad nem képes befogadni azt, hogy nem mindenki van az ősemberek szintjén még nem mindenki más lesz a hülye, nem minden kamu amivel te éppen, a gyakori ezredik anonim senkije nem ért egyet. :D

jún. 16. 13:03
 27/45 anonim ***** válasza:
24%

26, sertegettelek én téged?

Nem.

Te se tedd.

Köszi.

jún. 16. 13:48
 28/45 anonim ***** válasza:
36%

Mi legalább neveljünk a gyerekeinket. Az hogy 1-2 alkalommal amikor megérdemli kap egyet a fenekére abba még nem halt bele gyerek.

Igen és szankciók is vannak. Valaki írta, hogy le k**vázta őt a gyerek. Nálunk is volt hasonló. Megbeszéltük, hogy ez csúnya nem csináljuk. Aztán csak csinálta. Szájon kaptam. Azóta velem nem mer így beszélni (5 éves).

Játszótéren látom, hogy a szülők szinte alárendelik magukat a gyereknek. Amit a kis császár óhajt az van. Nem ez nem normális. Egy rakás önző embert nevelnek, akik utána magasról sz&nak majd a környezetükre és nem vállalnak felelősséget a tetteikért.

jún. 16. 13:50
 29/45 anonim ***** válasza:
73%
En azert nem lettem volna lelkibeteg,hogyha anyám 1-2-3x a seggemre csap,ha rossz vagyok.🤣 A semmiert valo utes,veres,ordibalas..na az tenyleg mely nyomot hagyott.
jún. 16. 13:57
 30/45 anonim ***** válasza:
51%
Meglincselnek mindenhol az ilyen kérdésekért. 🤷🏼‍♀️
jún. 16. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!