Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mi vált be hirtelen...

Kinek mi vált be hirtelen válogatóssá váló 3 évesnél?

Figyelt kérdés

Már mindennel próbálkozom, de semmit nem fogad el, csak a joghurtot. Próbáltam az eddigi kedvenceit főzni, venni, adni, de sír és dühöng miatta. Próbaltam már nasit is adni (tejszelet, chips), ezekért régebben odaig volt, de most nem kéri azt sem.

A gyerekorvos megnézte, szerinte minden rendben van vele.

Meddig szokott tartani az ilyen korszak?

2024. jún. 3. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos még most is tart. Az oviban sem fogad el semmi mást. Az óvónők bíztattak, hogy majd elmúlik, de most jelezték, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, nem is szokott be, nem eszik, nem iszik, nem alszik, már nem is beszél... A nevtanba beküldtük a papírt, de még semmi válasz. Fogyni nem igazán fogyott, mert a joghurtot kb addig eszi, amíg van előtte, de csak ennyi. Vitaminokat porrá törve tudom neki belekeverni, de 1 szemet 1 hétre kell elosztanom, mert ha meglátja vagy kiérzi, elutasitja azt, pedig napi 1 kellene. Tápszert ugyan vettem, de olyan rohadt édes, hogy nem tudom annyira felhigítani, hogy elfogadja a joghurtba keverve. Gasztron voltunk, nincs szervi baja. Pszichiáterhez és neurológushoz is márciusra van időpontunk.
febr. 2. 11:23
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Fakanál
febr. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!