Mit tanácsoljak az 5 éves lányomnak ilyen esetben?
Azt tanácsolnám a lányomnak hogy keressen más barátokat és ha a "trendi" kislány nincs oviba akkor se játszon a régi barátaival.
És igen igaza van a kérdezőnek mert nagyon is látszik a gyerekeken hogy kik a tehetösebb szülők gyerekei.Illetve a gyerekek is látják nyilván náluk az a menő ha pl jégvarázsos szoknyába van vagy hasonló csilli villi ruha kiegészítők. Nálunk a trendi nem feltétlenül azt jelenti hogy látják hogy az egy pl adidas cipő hanem hogy villog esetleg stb.
Az én lányoméknál 90%ban minden lány szoknyába járt óvodába volt olyan hogy vitték nadrágban majd ott öltöztették átt szoknyára🤦🏻♀️ az én lányom is elkezdte mondani hogy ő is így szeretne menni néha meg engedtem neki de én nem vagyok hajlandó reggel újra átt öltöztetni a gyereket azért mert a többin szoknya van illetve szerintem nem is lehet kényelmes szoknyában egész nap az oviban ha meg ki mennek újra öltözni🙄 Ezzel csak azt akartam elmondani hogy már oviban is számit sajnos hogy ki milyen ruhában van. Sőt a hajpántok de még a fésű is kb verseng egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!