2.5 éves gyereket hogyan engesztelhetnék ki?
Figyelt kérdés
Jóbarát az anyuka,szoktunk sokat beszélgetni a parkban. Viszont elkövettem azt a "hibát", hogy az anyuka és a kislány mellé leültem a padra.
Azóta a kislány úgy néz rám,mintha tömeggyilkos lennék. Sír,ordít, ha meglát, beszélgetni sem tudok az anyukájával két szót sem.
Ez már így marad?
41 éves nő vagyok, nekem is van egy lányom, ő már iskolás.
Jó volt néha beszélni pár szót. Főleg úgy,hogy hasonló végzettségünk is van.
A kislány kis magának való,inkább ül az anyukája mellett,minthogy játszana. Bár néha a lányommal hajlandó labdázni.
máj. 21. 11:56
1/15 anonim válasza:
Nem.kell.kiengesztelni mert nem csinaltal rosszat az anyjanak.kell kordaba tartani ezeket a felesleges hosztiket es leallitani rola
3/15 anonim válasza:
Sehogy. Ne röhögtess már, hogy ez komoly kérdés
4/15 anonim válasza:
Már miért kéne kiengesztelned? Mert leültél egy padra?? Remélem ezt te sem gondolod komolyan.
5/15 A kérdező kommentje:
Ok. Akkor többet nem fogok tudni beszélgetni velük... ugyanis most meg se állnak,ha meglátnak. Mert sír a kislány tőlem.
Rettentően fél mindenkitől amúgy.
máj. 21. 13:11
7/15 anonim válasza:
ez az anyukája dolga, te semmi rosszat nem csináltál.
8/15 anonim válasza:
Vegyél neki egy játékot és kérj tőle bocsánatot. Magyarázd meg neki, hogy nem gondoltad volna, hogy ennyire megbantod őt, nem volt szándékos stb… ölelés puszi the end
9/15 anonim válasza:
8, miaf.., miért VENNE neki egy játékot??? eleve, ha tényleg megbántasz egy gyereket, akkor NEM játékkal kérsz tőle bocsánatot, hanem szavakkal. de itt semmiféle bántás nem történt.
10/15 anonim válasza:
Hát az anyuka nem jóbarát, ha egy ilyen után kerül. Ezt te se gondolod komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!