Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éves gyereket hogyan...

2.5 éves gyereket hogyan engesztelhetnék ki?

Figyelt kérdés

Jóbarát az anyuka,szoktunk sokat beszélgetni a parkban. Viszont elkövettem azt a "hibát", hogy az anyuka és a kislány mellé leültem a padra.

Azóta a kislány úgy néz rám,mintha tömeggyilkos lennék. Sír,ordít, ha meglát, beszélgetni sem tudok az anyukájával két szót sem.

Ez már így marad?

41 éves nő vagyok, nekem is van egy lányom, ő már iskolás.

Jó volt néha beszélni pár szót. Főleg úgy,hogy hasonló végzettségünk is van.

A kislány kis magának való,inkább ül az anyukája mellett,minthogy játszana. Bár néha a lányommal hajlandó labdázni.

2024. máj. 21. 11:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.kell.kiengesztelni mert nem csinaltal rosszat az anyjanak.kell kordaba tartani ezeket a felesleges hosztiket es leallitani rola
2024. máj. 21. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes nevelést kapott.
2024. máj. 21. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy. Ne röhögtess már, hogy ez komoly kérdés
2024. máj. 21. 12:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kéne kiengesztelned? Mert leültél egy padra?? Remélem ezt te sem gondolod komolyan.
2024. máj. 21. 12:39
 5/15 A kérdező kommentje:

Ok. Akkor többet nem fogok tudni beszélgetni velük... ugyanis most meg se állnak,ha meglátnak. Mert sír a kislány tőlem.

Rettentően fél mindenkitől amúgy.

2024. máj. 21. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hja, ha anyu se normális...
2024. máj. 21. 13:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ez az anyukája dolga, te semmi rosszat nem csináltál.
2024. máj. 21. 13:43
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki egy játékot és kérj tőle bocsánatot. Magyarázd meg neki, hogy nem gondoltad volna, hogy ennyire megbantod őt, nem volt szándékos stb… ölelés puszi the end
2024. máj. 21. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8, miaf.., miért VENNE neki egy játékot??? eleve, ha tényleg megbántasz egy gyereket, akkor NEM játékkal kérsz tőle bocsánatot, hanem szavakkal. de itt semmiféle bántás nem történt.
2024. máj. 21. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Hát az anyuka nem jóbarát, ha egy ilyen után kerül. Ezt te se gondolod komolyan...
2024. máj. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!