Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet piros az 5 éves...

Mitől lehet piros az 5 éves lányom popsija és nunija? Lehet bélférgesség?

Figyelt kérdés

Néhány napja vettem észre, hogy sávban a végbélnyílástól, a gáton keresztül a szeméremajkakig piros neki, de nem nagyon múlik, pedig kenegetem azzal a krémmel, amivel szoktuk a kipirosodott popsiját.

A gyerekorvosunk nem fogad, meg se nézte, csak kiírt valamilyen antibiotikumos krémet, viszont ez egyik anyuka mondta, hogy az ő lánya kapott féreghajtót az ilyen tünetre. Teljesen besz@rtam. Lehet, hogy tényleg bélféreg okozza?

2024. ápr. 14. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit melegebb lett az idő, szerintem csak nem szellőzik eléggé. Pamut bugyit vegyél neki, alaposan fürdesd, töröld mindig jól szárazra, és ne adj már rá vastag nadrágot.
2024. ápr. 14. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
figyeld a kakiját, nem-e férges, bár szerintem más a gond
2024. ápr. 14. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem első körben használjátok a krémet, amit a doki felírt...
2024. ápr. 14. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Viszket? Fáj vagy hogyan tudtad megnézni? Enyém akkor se hagyja ha viszket neki kicsit.
2024. ápr. 14. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Se nem viszket, se nem fáj neki.

2 hónapja egy csúnya vírusos, majd bakteriális felülfertőződés után szövődményként hüvelygyulladása lett. Akkor nagyon fájt neki és azóta hetente ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e odalent. Simán hagyja, mert megértette, hogy ez miért fontos.

2024. ápr. 15. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Néztem a kakiját is, teljesen rendben van.
2024. ápr. 15. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy teljesen normális. Ha nem fáj és nem viszket nem kenném semmivel. Én észre sem vennék egy ilyet, meg gondolom sok más lányos anyuka sem, mert nem látszik a női nemi szerv, így nem is tudjuk mennyire piros.
2024. ápr. 15. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, nem törli meg wc-zés után rendesen. Ha férges volna, viszketne a popsija, feltűnően vakarózna, úgyhogy biztos nem férges.
2024. ápr. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!