Bélférgességnek számít, ha az egy napja álló kakiban kis giliszták vagy kukacok vagy mik mozognak? Vagy mindenki kakijában vannnak ilyenek egy nap után?
Vidd orvoshoz!
A kisfiam 4 éves, de még soha egyszer sem volt semmilyen giliszta vagy kukac a kakijában. Mondjuk nem is állt egy napot a kakija soha.
nem bántásból írom, de ha a kutyával "csókolózik" a lányod, akkor ne is nagyon csodálkozz.
figyeld meg a következő kakiját, ha az is kukacos, akkor nagyon gyorsan orvoshoz menni, magatokra pedig vigyázni, nehogy elkapjátok
én 3x is voltam férges gyerkként,panelban laktam,még macskánk sem volt. szóval az,h. nekünk kutyánk van,sokat ne jelnt,pláne,h. a kutya rendszeresen féregtelenítve van. benne van a pakliban,de nem biztos,h. miatta.
a kaki azért állt,mert mosom a pelust,és anyós nem adta ide a kakisat,ma találtam meg náluk.
a dokihoz vigyek székletmintát? frissben amúgy semmi nincs,hiába vizsgálom.
Ha úgy tárolták, akkor légy is beköphette akár. A bélféreg friss kakiban is látszana.
Azért csináltass egy tesztet a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!