Kisfiam 3,5 éves és nagyon durván visszatartja a kakit...kérlek írjatok sikertörténeteket, hogy van kiút? Ugye van? Nagyon le vagyok törve. ezen kattogok éjjel nappal és tudom, hogy ez olaj a tűzre.
Kérdés miért csinálja? Nálunk testvérféltékenység okozta, nem a kaki minősége volt a gond, és az segített, hogy minden pelenkázásnál ott állt és full közelről nézhette, mit csinálok a kisebbel. Amikor úgy ítélte meg, hogy semmi extra, akkor elkezdett másnap normálisan kakilni.
Ha a kaki túl kemény, adhatsz neki dulcosoftot.
Nálunk ovikezdéskor volt egy ilyen hullám. Ügyeletre is kellett vinni én akkor megfogadtam, hogy mégegyszer ez nem lesz. Figyelni kell a táplálkozásra és érdemes egy-két hétig laevolac szirupot adni neki, hogy akár hogy is de kijöjjön belőle, akár akarja akár nem. Nem nagy ügyet csinálni az egészből, minél jobban drámázol ő is annál drámaibban veszi, ha meg nem volt 3 napig nagydolga akkor elővettem a laxaclean gyerekeknek való székrekedés elleni szert aztán 10 perc alatt letudtuk.(sokszor nem kellett használni, de kíméletesebb mint a kúp).
Amúgy kb 2 hónap után elmúlt.
Nálunk is volt ilyen.
A fiam 3 évesen került be oviba, de nem volt hajlandó elmenni nagywc-re. Itthon mindig kérte a pelenkát. Úgy döntöttem nem csinálok ebből ügyet, kérte, odaadtam. Aztán egyszer csak látom ám (vagyis szaglom), hogy nem kis dolog történt a wc-n. Majdnem pezsgőt bontottunk, sz...nak így még nem örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!