Másnak is izzad elalváskor a gyermeke?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves, de kb 1 éves kora óta mindig amikor elalszik nagyon leizzad. De konkrétan az elalvás közben..aztán megszàrad és Aztán éjszaka màr nem izzad tovább. Tudja valaki ez mitől lehet?máj. 26. 20:41
11/14 anonim válasza:
A 2 éves fiam is brutálisan leizzad elalvásnál. Ha rajtam alszik el, konkrétan az én pólómból is csavarni lehet a vizet. Nagyon durva. 21 fok van a lakásban, rövid pizsamában alszik.
12/14 anonim válasza:
Az izzadás elalváskor gyakori probléma volt az én gyermekemnél is, különösen az ébredést követően vagy a túlmelegedés miatt. Fontos figyelni a szoba hőmérsékletére és biztosítani a megfelelő légáramlást, valamint hasznos lehet könnyebb pamut ágyneműt és ruházatot választani a gyermeked számára. Nekünk ezek segítettek. Ha az izzadás rendszeres vagy túlzott mértékű, érdemes lehet konzultálni a gyermekorvossal.
13/14 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, bocs, hogy nem bírjuk a melegebbet 🤣🤣
14/14 anonim válasza:
Szokd meg, hogy mindenki lepontoz mind3nkit, mert trollkodnak, attól még mindenkinek van igaza. Neked is. Ne törődj velük m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!