Milyen pizsamát vegyek a gyermekemnek, amit elalváskor az ágyban is szereti hordani, és nem veszi le?
Ha harisnyában elvan, akkor lehet, hogy csak nem szereti, ha tekereg a lába körül a pizsama szára. Kérdezz rá. Engem pl. a túl bő fölső tekergése zavar, ezért testhezálló felsőben alszom. Nem tudom, nagyobb méretben van-e, de az öt éves fiamnak sikerült tavaly beszerezni (nem szándékosan) a piros-kék logós áruházban pár olyan pizsit, aminek elég szűk az alsórész szára, pedig cérnavékonyka a srác. :)
Esetleg zavarhatja az, hogy a lábfeje nincs a pizsamaviselésnél befedve, arról meg egy laza gumírozású pamutzoknival szintén lehet gondoskodni. Nekem a halálom lenne, de volt olyan ismerősöm, aki télen zokniban aludt.
Én sem tartom rettenetesnek, hogy pizsamából lilát, netán rózsaszínt adj rá, bár azok valszleg nem csak a színükben, hanem díszítésükben is csajosak. :) Mellesleg az én fiamnak is bejön a lila meg a rózsaszín, bár (örömömre ;)) ruhát nem vágyott ezekben a színekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!